Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков остро нападна испанското правителство и защити референдума за независимост на любимата си Каталуня в изказване по мексиканската телевизия "Унивижън", за която работи.

Камата се появи в строг черен костюм и червено-жълтия флаг на автономната област на десния си ръкав.

Той негодува от репресивните мерки на властите и хвърли цялата вина върху правителството и конкретно върху вицепремиера Сорая Саенс де Сантамария. Фамозният № 8 показа портрет на Сантамария и я нарече "тази".

"Нейният дядо е поддръжник на Франко, както е баща й. Самата тя е последовател на Франко, а вероятно и синът й ще е такъв, рече в типичния си маниер легендата на "Барселона". - Та точно тя ли ще ни казва какво да правим? Не можеш да пращаш полиция да бие невинни хора, трябва да си подаде оставката. Обръщам се към цялото правителство на Испания - вие сте пълен срам! Затова ще бъдете там, където трябва да бъдете - отделени от света. Нося флага на Каталуня, да. Излязох с този флаг за независимост още на финала на "Уембли" през 1992 г. Тогава дори не знаех какво означава това. Сигурен съм, че това, което трябва да се случи, ще се случи. Но не това е начинът."

"Хората отидоха да гласуват. Те имаха право на това, без значение дали референдумът ще бъде зачетен или не. Няма извинение за това да заповядаш да бъдат бити мъже, жени, деца, баби... Европейският съюз трябва да се произнесе за случилото се в Каталуня", добави Христо.

Коментари

kate pate's picture
kate pate
new

Евала на бате Ицо, как убаво

Евала на бате Ицо, как убаво им го каза.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Я!

Я! Каталунците били македонци ! (...откъде мислите произлиза флага им !?)

тъп, по-тъп, най-тъп,

тъп, по-тъп, най-тъп, Стоичков! Този дето има 2 грама мозък в главата и сила само в краката ще е моралиста на България? Дето всяка втора дума му е псувня!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.