Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вицепремиерката на Испания Сорая Саенс де Сантамария ще съди Христо Стоичков заради свързване на нея и фамилията й с бившия испански диктатор Франко, пише в. "Марка", цитирайки агенция EFE.

Вчера Камата излезе с гневно изявление по мексиканската телевизия "Юнивижън", за която работи. Той заяви, че дядото и бащата на Сантамерия били франкисти, самата тя е последовател, а децата й също щели да бъдат такива.

"Сорая Саенс де Сантамария ще си потърси правата в съда, за да защити своята и на семейството си чест", уточнява мадридският в. "Марка".

Изданието добавя, че Камата може да е допуснал грешка. Ицо вероятно визира Антонио Саенс де Сантамария, който е заемал висши позиции по времето на режима на Франко. Той обаче няма роднинска връзка със Сорая Саенс де Сантамария.

Стоичков използва ефира на "Юнивижън", за да подкрепи референдума в любимата си Каталуня и да призове цялото испанско правителство да подаде оставка заради репресиите в поискалата независимост област.

Коментари

kate pate's picture
kate pate
new

:-)

Пореден изящен автогол. 2:0 за Каталуня

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.