Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От днес започва четиридневната Международна конференция „Тероризмът и електронните медии“, организирана от Международната академия за телевизия и радио на Русия с подкрепата на Федералната агенция по печата и масови комуникации на Руската федерация. Партньор на конференцията е Съюзът на българските журналисти, където е публикувана част от информацията за събитието. По-подробно обаче тя е описана на сайта на руската академия. За главен партньор е обявена „Лаборатория на Касперски“ - наскоро САЩ препоръчаха да не се използва софтуер от компанията заради съмнения за събиране на данни в полза на руските служби.

„Водещата цел на конференцията е да привлече вниманието на представителите на световната медийна общност, както и на заинтересованите национални държавни и обществени организации към проблема как да се противодейства на световния тероризъм чрез електронните медии“, казват организаторите.

Конференцията ще бъде открита от председателя на Международната академия за телевизия и радио и ръководител на дирекцията за историко-публицистични програми на Обществената телевизия на Русия Леонид Млечин и от Владимир Козлов – зам.-ръководител на Федералната агенция по печата и масовите комуникации. Официалният гост от българска страна е военният министър Красимир Каракачанов.

Сотир Цацаров също ще направи изказване. От българските политици са отбелязани само депутатите от БСП Елена Йончева и Тома Томов, както и бившият зам.-председател на партията, а днес част от АБВ, Румен Петков.

Поканените журналисти са от над 20 държави. В редакцията на Клуб Z не е получена покана, нито някой от журналистите ни е бил уведомен за конференцията.

Коментари

 's picture

bguenovic

Пешо Волгата ако не е там,

Пешо Волгата ако не е там, значи нищо руско няма в това и си е направо чиста европейска дезинформация!
 's picture

smarf

Обмяна на опит и добри практики.

Руската мафия ще обучава българската мафия. А патриотичното стадо гледа безучастно и чака да бъде прекарано под смрадлив руски ботуш.
 's picture

Бобо

смях на парцали

Русия ще ни обучава на тероризъм в електронните медии , ем чи как , нали са най големите специалисти в тази област ..... Родните Ватници се редят на опашка , да трупат знания ....Цинизъм пълен цинизъм , Бацето дали се е записъл за участие ....а пратил е македонеца от Русе ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.