Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ден след като медиите съобщиха, че Анна Цолова няма повече да води сутрешния блок "Здравей, България", Нова телевизия излезе с официално съобщение. То потвърждава раздялата на Цолова с Виктор Николаев, който ще продължи да води сам. 

Нова тв не съобщава причините за тази промяна. По информация на Клуб Z решението не е планирано, а телевизията дори е подготвила промоционален клип за новия сезон на "Здравей, България" с двамата водещи.

Анна Цолова остава част от екипа на Нова и ще прави ново предаване, което е извън новините, съобщава още телевизията. Не съобщава обаче от кога то ще бъде на екран.

Ето пълното съобщение на Нова телевизия:

Тази есен едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща на сутрешния блок “Здравей, България“ - Анна Цолова, отваря нова страница в кариерата си. Ани подготвя друго предаване, което зрителите на NOVA ще могат да гледат скоро. “Здравей, България“ ще продължи да се излъчва в познатото на аудиторията програмно време, с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев.

"След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на NOVA един различен проект. Това е план, върху който работя вече повече от година. Обявявам го в момента, в който съм готова с екипа и концепцията за неговия успешен старт. Това е мой дълго обмислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на зрителите през всичките тези години. Ще бъдем отново заедно скоро. На Виктор - един от най-добрите ми приятели, и на екипа на "Здравей, България", желая успех“, сподели Анна Цолова.

“Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините. Пожелавам успех на бъдещото предаване“, допълни Силва Зурлева, член на борда на директорите на "Нова Броудкастинг груп".

Коментари

Интересно.

Всичко ще стане ясно в идните дни. Истината винаги си намира път да излезе наяве.
 's picture

cos

cos

Удобната посредственост.
чевръста журна лиска's picture
чевръста журна лиска
чевръстажурналистка

По толкова важни теми не се пише,

а с глупостите за някакви говорителки развличат материала вече дни.

Така е.

Така е.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.