Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Журналистката Анна Цолова вече няма да води предаването „Здравей, България“. То ще остане в ръцете само на колегата й Виктор Николаев. Това е решило ръководството на Нова телевизия преди часове, пише „24 часа“.

В момента Цолова и без това не е на екран, защото е в отпуска. Когато се върне на 11 септември тя няма да започне отново в сутрешния блок, а вероятно ще прави лайфстайл предаване.

Това е втората промяна в Нова тв през последния месец – наскоро свалена от поста си бе и шефката на новините и актуалните предавания Дарина Сарелска.

Все още не са обявени причините за промените в „Здравей, България“. Според колеги на Анна Цолова те не са свързани с атаките на евродепутата и бивш екранен партньор на Цолова Николай Бареков, който настоява НАП да провери доходите й, защото били необяснимо високи.

Анна Цолова и Виктор Николаев са заедно на екрана от 2010 г., когато той се присъедини като водещ към журналистката в бТВ. През 2013 г. двамата станаха особено популярни с решението си да напуснат телевизията и да се присъединят към екипа на Нова тв. Тогава твърдяха, че са усещали външен натиск на предишното си работно място.

Коментари

Чичо Хаджи's picture
Чичо Хаджи
chris_vicom

Отдавна беше време

Най-после! Сега следва да свалоат и оня смешник Викторчо.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.