Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Бойко Борисов започна разговора си с канцлерката на Германия Ангела Меркел.

Очаква се тя да подкрепи България за влизането на страната в Шенген, както и за присъединяване към Еврозоната.

Министър-председателят е от вчера в Берлин. Той се срещна снощи с президента Валтер Щайнмайер, който го увери, че "Европа има нужда от Вас и Вашето правителство, Балканите имат нужда от Вас, България има нужда от Вас".

Борисов долетя в немската столица от Париж, където бе посрещнат от президента Еманюел Макрон. Двамата имаха сърдечен разговор в Елисейския дворец.

След срещата българският премиер обяви, че Макрон обича България и ще дойде у нас през август.

Отношенията между Борисов и Меркел са топли и близки. След избирането му за трети път на поста премиер канцлерката му се обади по телефона и го поздрави като отбеляза, че феноменалният успех да бъде за трети път начело на правителство е показателно за доверието в него и за това, че е куражлия човек.

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.