Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Какво се е случило с болтовете на автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се вози председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. На срещата си днес с държавния глава Румен Радев, посветена на съдебната реформа и идеите за нейната посока, Панов е разказал за странния случай с колата му, каза самият той пред журналисти.

След заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет миналия четвъртък Панов отпътувал с возилото на държавната охрана за Берковица заради встъпването в длъжност на новия председател на районния съд. По пътя Панов и шофьорът му чули странен шум, но не успели да установят откъде е. На връщане шофьорът видял, че на задната лява гума липсват два болта, а други три са развити, съобщава "Правен свят".

Според публикацията от съда са уведомили началника на НСО Ангел Антонов в официално писмо. Самият Антонов се чул със върховния съдия, а шофьорът е написал доклад за инцидента. В службата тече проверка.

Коментари

мафия, какво...

Когато един човек се бори срещу мафията, всичко може да му се случи...Шапка му свалям на Лозан Панов, такъв човек отдавна не съм виждал сред българските властимащи. Той и малкото хора, които са се изправили срещу Пеевски и ко. във ВСС заслужават само уважение и адмирации. Дано да постигнат нещо, макар че като гледам Трите прасета как се пазят един друг, трудна работа. Важното е да се говори за това, за дa амогат все повече хора с малко мозък да се събудят и започнат да мислят , ако това е възможно.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.