ДОСТ се явява на тези избори с бюлетина №13.

Загрижената служебна държава брани интересите на диспечера на властта Доган. Действа стриктно по сценария на Решетников.

Страхът от провал на кремълския сценарий заставя марионетките на кукловодите да напуснат приличието и да газят закона и българската конституция.

По границата се разиграва театър за недопускане на насила прогонените от комунистическия режим български граждани да упражнят задължителното си по закон конституционно изборно право. 

В ход е операция "Патриот", която да попречи на нашите съграждани да преминат границата с Република Турция и влязат в родината си България.

Барикадите от атомобилни гуми и тела на подпийнали атакисти са заменени с митнически драмсъстав, дълги многочасови проверки, инсцениране на "проблеми" с компютърната система и гавра със стотици хора, преживели ужаса от керваните през "възродителното" лято на 1989 г.

Няма да се изненадам, ако утре се окаже, че има срив в митническата система и се "преустанови временно пропускането на превозни средства през българо-турската граница". Това по всяка вероятност ще бъде съчетано с атакистко-патриотична масирана блокада, която силите на реда "ще овладеят", но... "системните технически проблеми" и "хакерската атака към граничната информационна система" "обективно няма да позволят" пропусквателния режим и той "временно да бъде преустановен".

НяКОЙ май си играе с огъня!

Аз пък се питам - дали тези "патриотични" игри не са малко опасни да се играят от толкова много генерали в управлението на държавата? 

И дали паниката в Сараите на Доган трябва да направи заложник демократичния ред в България и европейското ни бъдеще?

Но това не е всичко...

Вече са готови плакатите с надписи "Кърджали е в Турция" и "Искаме автономия". Те са планирани да бъдат издигнати на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали, на който се очаква да присъстват хиляди привърженици. Набелязани са и активистите на ДПС, които трябва да извършат тази провокация. Разработен е и резервен вариант с предизвикване на паника от задействано самоделно взривно устройство. 

Неслучайно ДПС отложи финалната си предизборна проява в този град. Това, че хората на Доган и Карадайъ бяха поканили Азиз и Есил Дюран, а гост на ДОСТ ще е мега рок звездата Мустафа Джеджели, любимец на цяла България, не ги извади от равновесие. Разби ги това, че вече дори в своя бивш бастион не могат да съберат повече от 200 души на митинг. Отчаяните кукловоди на Сараите в паниката си от загубата отиват на отчаяни ходове, след като дори блокадата на границата не може да ги спаси от грандиозния провал на тези избори. 

И ако всичко това не е докладвано от ДАНС и службите, то президентът Румен Радев незабавно трябва да поиска оставката на шефовете им.

И да подскажа на гражданите на България, защото службите на Пеевски го занаят:

Целта (минимум) на тези болни мозъци е да ни втълпят, че докато Доган (разбирай Москва) е държал монопола над тези близо 500 000 избиратели, с помощта на които се е гарантирала властта на Петата колона и БСП, етническият мир е бил гарантиран, а появата на ДОСТ и лошите момчета Михайлов и Боздуганов са причинили безредици и напрежения.

Целта (максимум) е заплаха за босненски вариант, по-твърда власт на генералите в държавното управление и изваждане на България от ЕС и НАТО. Така ще се реализират и програмите на обединените русофилски патриоти. Неслучайно атакистите Слави Бинев и Камен Петков водят листи на ДПС, а издателят на органа на БСП - в. "Дума", и председател на НД "Русофили" Николай Малинов е в софийската листа на "Обединени патриоти".

При осъществено управление на евразийската националсоциалистическа коалиция БСП, ДПС и ПФ ще може спокойно да се множим и да чакаме светлото пенсионно бъдеще. Но... ще доживеем до понеделник и ще видим...  А преди това с №13 трябва да им вгорчим тоста, който се канят да вдигнат за поредното ни "освобождаване", този път от Европа.

И утре е ден. Ден за размисъл! 

Хора, мислете!

Минало несвършено, което ни връща 27 години назад:

 

Приятели,

Страхът от краха на кремълския наместник по етническите въпроси Ахмед Доган и партията му ДПС кара официалните власти в България да съучастват в покушение срещу свободата на правото на глас на десетки хиляди български граждани!

Границата е затворена.

Нарушителите, блокирали пътищата, се охраняват от полиция.

ЦИК промени изборните правила днес, в последния ден на кампанията.

Спрян е транспортът с техника и колата на рок звездата Мустафа Джеджели, който трябва да пее на заключителния митинг на Обединение ДОСТ в Кърджали.

Очакваме акт за нарушение - "купуване на гласове", заради това, че в Джебел и Кърджали авторът на книгата "България - военния трофей на Сталин" Георги Боздуганов подари няколко десетки книги с личен автограф. Паниката на Сараите и обсужващите ги институции са на път да лишат ДОСТ от няколко десетки хиляди гласа. Готви се служебна победа на евразийската националсоциалистическа коалиция.

Приятели, дали не бихте се ядосали и не бихте помогнали да накажем библиотекарските сценаристи на "прехода" с няколко десетки хиляди демократични гласа, които да гарантират бъдещето на България като достоен член на ЕС и НАТО!

Можем ли заедно - и християни, и мюсюлмани, да не позволим България да стане мирният трофей на Путин?

Да ги накажем фатално с № 13 в неделя!

ПОБЕДА, БЪЛГАРИЯ!

Евгений Михайлов

Георги Боздуганов

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ