Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 "Косьо, и този път няма да успеете. Ще ви бием като мачè у дирек" – това ми написа един от "мозъците" на статуквото. С него, макар че сме политически противници, поддържаме нормални отношения. И продължава: "Тая работа с опита ви да разбиете ДПС няма да мине. ДПС Е НАШИЯТ СТАЛИНГРАД (главните букви са негови – м. бел.). И знаеш ли какво? Такава масова психоза срещу Местан и ДОСТ ще създадем, че много ваши хора ще започнат папагалски да повтарят нашите тези. Те ще ни свършат работата. Разбери – ние познаваме съзнанието им, защото ние сме го моделирали. Пак се борите с вятърни мелници".

Получих този имейл в деня на регистрацията на листите, когато излезе и моята статия "Антикомунисти, застанете до Местан".

Предполагах, че много хора ще се подведат по неонацистката пропаганда, която заля българските медии през последните три седмици. Но не предвидих размера на умственото поражение, което успя да нанесе тази пропаганда. Много "демократи" застанаха в единен строй с Митьо Гестапото и руската Пета колона. Ама да бяха само маститите политолози, социолози, културолози, коментатори и анализаторки... Въдицата на тази пропаганда лапнаха и политически партии, които уж трябваше да отстояват либералните ценности. Две от така наречените "десни" малки коалиции несъзнателно се включиха в кремълския оркестър. И необяснимо атакуват Евгений Михайлов и Георги Боздуганов от Движение "22 септември", които водят софийска листа от гражданската квота на ДОСТ.

Истерията стигна дотам, че български политици поискаха блокиране на границата, забрана за гласуване в Турция, съдебна разправа с ДОСТ, та дори и арестуването на Местан. Сигурно утре ще има призиви и за бесилки.

За съжаление за тази психоза помогна и един турски министър с необмислените си емоционални изказвания. Извади очи, вместо да изпише вежди. Напълно съм съгласен със позицията по този въпрос на доц. Михаил Иванов.. "Всеки разумен политик – писа той – би могъл да прецени, че влошаването на отношенията между България и Турция ще доведе до вътрешно напрежение сред нашите съграждани мюсюлмани. Това те не могат да приемат лесно, те се чувстват притеснени. Те се страхуват от това. На тях им е спокойно, когато отношенията между България и Турция са добри и това много добре трябва да се знае както в България, така и в Турция."

На практика няма пряка намеса на Република Турция в българските избори. Проблемите дойдоха заради приетия миналата година дискриминационен изборен кодекс, който ограничи броя на избирателните секции. Няма нито едно доказателство, че ДОСТ е маша на Турция. Нито едно! Онзи ден гледах, че Митьо Гестапото дори нарича ДОСТ "сепаратисти". И един куп уж "десни" дървени философи повтарят като зомбирани тази лъжа. Но същите мълчат или твърде срамежливо шептят, когато трябва да коментират неистовото желание, което е проявил  Ахмед Доган да помага на Ердоган в реализирането на "стратегическата дълбочина" - или  "неоосманистката" доктрина  на тогавашния външен министър Ахмед Давутоглу.

Хора, опомнете се! Не смесвайте политика с емоции. Както ние имаме топли чувства към бесарабските българи, така и турците в Република Турция обичат и се тревожат за българските турци. Защо искате да им отнемете това право? Това са толкова нормални човешки чувства!

Докъде ли ще стигнат архитектите на олигархичната "заедност"? Възможно е да предприемат тежка провокация. Защото краят на ДПС е началото на ликвидирането на порочния посткомунистически и проруски модел. Както казва един приятел, лежал дълги години в комунистически затвор, "всяка сграда се срутва, ако извадиш един носещ камък от основата. Махнем ли ДПС, сградата рухва".

Добрата новина е, че не всички демократи се поддадоха на пандемичната истерия. Слава на Бога, не са успели да моделират мозъка на всеки. Никога не може да се промие съзнанието на всички хора. Винаги е имало и ще има канари, които стърчат и издържат на клеветническия ураган. И все повече българи разбират гигантската манипулация.

Бих искал да поздравя достойни хора като д-р Любомир Канов, Илиян Василев, Димитрин Вичев, Александър Йорданов, Иво Инджев, Виолета Радева, Бинка Пеева, Виктор Гечев, Милен Радев, Мая Любомирска, Георги Даскалов, Соня Каникова, Георги Георгиев и десетки други българи и българки, които издигнаха глас срещу нацистката истерия. Не всички харесват ДОСТ. Но всички ТЕ ненавиждат националсоциализма.

И накрая за петимата, които ще решат парламентарните избори.

Според проф. Михаил Константинов, математик и специалист в тази област, 135 хиляди гласа вкарват партия в парламента. Хайде малко аритметика.

Ако само петима етнически българи във всяка избирателна секция гласуват за ДОСТ, това би означавало, че е дошъл краят на Доган.

Има около 12 500 секции. Във всяка от тях, ако поне петима почтени българи, които не са със сварени от пропагандата мозъци, гласуват с бюлетина № 13, това е равно на 62 500 гласа или половин парламентарна група. Само петима. Дори не се изисква смелост. Не е нужно публично да се подкрепя ДОСТ. Зная какви удари ще получат подобни хора. Ще се повторя, ама онези наистина държат и хляба, и ножа. Но в тъмната стая, сами пред съвестта си – да помогнем за разбиването на монопола на мафията. Да разрушим ДПС, един от темелите на ужасния преход.

Всеки от нас може да бъде един от тези пет души. И да реши изхода на парламентарните избори. Никога не съм бил политически моралист – чистофайник. И ако ви се струва сълзливо онова горе за съвестта в тъмната стаичка – просто гласувайте на инат! Аман, бе!!!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

 's picture

Zdravko Dunov

ПАТРИОТИТЕ

ПАТРИОТИТЕ обслужват АХМЕД ДОГАН В България няма друг политик, който да е така жизнено заинтересован от НЕдопускането на изселниците в Турция да се върнат у нас и да гласуват, колкото е заинтересован Ахмед Доган. Но защо в такъв случай на границата стърчи Джамбазки, който уж е върло против Доган и ДПС? Какво всъщност искат патриотите? Не дават в Турция да се откриват достатъчно секции, съответни на количеството български граждани там. Не дават тези български граждани да се върнат в България, за да гласуват тук. Следователно, патриотите, каквото и да бръщолевят, действуват ПРОТИВ Конституцията, защото искат реално отнемане на конституционни права, гарантирани на всеки български гражданин. Кой в действителност печели от такива ПРОТИВОконституционни действия? Не, не печелят патриотите! Не печели нито цялата българска нация, нито демокрацията. ПЕЧЕЛИ ЕДИНСТВЕНО АХМЕД ДОГАН! КОГАТО ПЕЧЕЛИ ДОГАН, ТОГАВА ПЕЧЕЛИ СЪЩО И ГОСПОЖАТА - ЛЪЖА! Ние основателно сме против каквато и да било намеса на Турция и турската държава в българската вътрешна политика. Но я си представете какъв скандал би могъл да стане, ако Ердоган сравни НЕдопускането на неговите министри на митинги в Европа с НЕдопускането на български граждани да дойдат и да гласуват в Република България? Такъв скандал ли търсите, господа Симеонов, Каракачанов, Сидеров? За кого работите и на кого помагате с ПРОТИВОконституционните си действия? Искам ВЪРХОВЕНСТВО на ЗАКОНА! И нищо повече!
 's picture

Ognian Deyanov

Уважение....

С уважение г— н Мишев , още ли да раздробравяме дясното.Не ви подозирам, че нарочно го искате,но ефекта ще е такъв .
 's picture

Виктор Матеев

Що ли си спомням

докъде доведоха съветите на Мишев, когато съветваше Филип Димитров?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.