Впрегнаха цялата държавна машина. Цялата олигархична власт проточи инструментите си откъм тъмната страна. Срещу нас – гражданите, слагащи край на устойчивото кремълско състояние на контролирана България. Срещу една дума, обединяваща свободни хора за добър живот в независима и достойна европейска страна – ДОСТ!

Повече от месец  ДОСТ заявява, че е политическа коалиция, работеща само и еднинствено за българските национални интереси, която не се управлява по никакъв начин от чужди политически и административни среди.

От началото на изборната кампания водещите телевизионни, печатни и електронни медии всекидневно тиражират лъжи за ДОСТ като формация на Ердоган и лъжи за груба намеса на Турция в полза на коалицията. Вместо аргументи измислицата включва две твърдения, изсмукани от дългите червено-кафяви пръсти: 

1. Присъствието на посланик Гьокче в края на декември 2016 г. сред хилядното множество на поклонението в памет на жертвите на възродителния процес – на лобното място на 18-месечното дете Тюркян, убито от частите на ДС през 1984 г.  Дават ли си сметка политиците от всички 20 партии, вплетени в тази кощунствена пропаганда, в каква сатанинска спекулация се забъркват, за да обслужат възобновените комунистическо-ченгеджийски попълзновения за оправдание на извършените “възродителни” престъпления?

2. В Истанбул на среща с представители на организациите на българските изселници турският министър Мехмед Мюеззиноглу ги призова да “осигурят излизането на коалиция ДОСТ на предни позиции в изборите в името на по-добро бъдеще на сънародниците в България”. Точно какво означава осигуряване на по-добро бъдеще може да се прочете на челно място в програмата на "Обединение ДОСТ":

"Евроатлантическа България с модерен граждански патриотизъм върху два принципа:

– Истинска свобода и реално равноправие като условие за пълноценна интеграция на етническите, религиозните и културните различия в единна гражданска нация на Република България.

– Защита на териториалната цялост и неделимостта на България.”

Турският министър не е дошъл да прави предизборна пропаганда у нас, той е в собствената си страна и сам преценява доколко са уместни изречените думи. От ясно по-ясно е какво бъдеще за отечеството ни иска ДОСТ. Само че тези изключително важни послания на коалицията никоя от основните медии не желае дори да спомене, за да не наруши инструкциите на кремълските офицери, които отново имат много големи собствени планове за бъдещето на българските граждани и отечеството ни.

Същите медии години наред не пропускаха да отбележат предизборната помощ за ГЕРБ и лично за Борисов от чуждестранни държавни ръководители, но нито веднъж не обвиниха тези политици в недопустима намеса в българските избори. Само няколко от десетките примери: 

Ангела Меркел: „Ние в Християндемократическия съюз се надяваме, че много хора в България ще гласуват за ГЕРБ, за да може Европа да намери силни застъпници и в България.” 

Меркел към Борисов: “Спечели си изборите, ела тогава при мен и ще ви помогна.” 

Дейвид Камерън към Борисов: "Благодаря за сътрудничеството в рамките на европейските и евроатлантическите структури, благодаря и за приятелството. Пожелавам успех на предстоящите избори.”

“В телефонен разговор до министър-председателя в оставка Бойко Борисов израелският му колега Бенямин Нетаняху пожела на г-н Борисов успех на изборите и втори мандат на управление.” 

Някой да е обвинявал Германия, Обединеното кралство и Израел в недопустимо вмешателство в българския изборен процес? Не е. И това съвсем не е смущаващо, защото трите държави желаят доброто на България точно така както го желае и Турция. Южната ни съседка е показала абсолютно недвусмислено своята добронамереност към родината ни в течение на последните 100 години. Турция безспорно има множество проблеми – те идват и си отиват, а изграденото приятелство остава.

Потресаващо безпокойство предизвикват обаче поредица от фрапиращи факти и обстоятелства, за които никой наш управник не смее да попита.

Някой български външен министър посмя ли да привика руския посланик и да го попита как си позволяват в Кремъл да организират старта на изборната кампания на „Атака“ от Москва, на руски език, с клетви за напускане на ЕС и НАТО, в присъствието на руски държавни дейци? 

Как допускат руски депутати (Анатолий Карпов и Николай Валуев) да участват в изборни митинги на същата партия, и то с искане за оставката на българския президент? 

Защо отговорните български институции си затварят очите, когато председателката на БСП приветства лица, загърнати в руския флаг? 

Защо не смеят да направят дори забележка на “Обединените патриоти”,  чиито предизборни щабове са окичени с чужди флагове на "Велика Русия"?

Защо никой не санкционира паленето и газенето на знамената на ЕС и НАТО по време на събора на русофилите на язовир "Копринка" пред благосклонните погледи на хиляди социалисти и председателя на НД "Русофили", издател на в. "Дума" Николай Малинов, сега кандидат-депутат от листата на "Обединени патриоти" в София!?

Защо ли? 

Заместник-председателят на Руската дума Пьотр Толстой отдавна даде отговора – “закупихме Българското Черноморие, ще купим и останалата част от страната”. Защото новоназначеният началник на Решетниковия институт Михаил Фрадков, който е бивш ръководител на руската Служба за външно разузнаване, тепърва трябва да се докаже пред Путин. Решил е да избере открито проруско управление, като запази изпитаната формула на триединството на кремълския слугинаж: компартия – русофилски националисти – сараи под опеката на ДС. Първите ще осигуряват руски енергиен диктат, вторите ще тъпчат европейското знаме и ще ни тикат към Евразия, а третите ще ни разделят с плашилото на етническото противопоставяне според нарежданията по червения телефон. Лъжата, корупцията и безправието ще останат за обща употреба. 

Те знаят, че ние от "Обединение ДОСТ" можем да ги спрем. Знаят, че са по-слаби, че сарайската им опора ДПС ще се прекърши и цялата 27-годишна конструкция ще се разпадне на парчета. Нямат сила за нов “Костинброд” и прибягват до последни гротескни похвати с екстрадиция на неизвестни криминални лица, забулена като “държавна тайна”. За да схванете истинската същност на деянията, първо си отговорете на въпроса: Вярвате ли на Цацаров, Радев, Герджиков и Нинова? Ние не им вярваме!

На 26 март олигархбашийската престъпна група ще претърпи фатална загуба, но ще перифразирам У. Чърчил, за да подчертая, че това все още не е краят. Не е дори началото на края. Това е само краят на началото. Колко скоро ще превърнем България в нормална държава зависи от всички нас – днес повече от всякога!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ