Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Писмото на Ахмед Доган, в което той отправя поздрав и хвали партията на турския президент Реджеп Ердоган през 2012 г., е фалшификат, обявиха от предизборния щаб на ДПС.

"С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, „дост” изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст", отбелязват от партията.

Според тях всичко при ДОСТ е фалшификат - "и амбициите, и тезите, и клетвите."

От ДПС предлагат автентичен подпис на почетния председател за сравнение със, според тях, фалшивия в писмото:

Автентичният подпис на Доган според ДПС.
Фалшивият според тях параф под писмото към Ердоган.

Председателят на ДОСТ Лютви Местан, който представи писмото вчера, отговори моментално на сайта на формацията с публикация със заглавието "По повод паниката в предизборния щаб на ДПС":

"Писмото на Ахмед Доган до Реджеп Тайип Ердоган на IV Конгрес на АКП е автентично. Доган знае, че както текстът, така и подписът са негови. Сравнението, което дават от Предизборния щаб на ДПС, е несъстоятелно, защото подписът от въпросното писмо на Доган е на латиница съобразно адресата и езика, на който е написано.

Доган знае, че това не е единственото писмо, подписано от него по този начин.

Та толкова за ”фалшификата”. Всеки Конгрес има архив."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.