Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„ДОСТ не е етническа коалиция. Ако тя прескочи 4-процентната бариера, ще може да предлага десни политики и да наложи антикомунистически закони”, заяви по Нова тв  Евгений Михайлов – кандидат за депутат от ДОСТ.

Причината - България излезе с остра реакция срещу турски политици, позволили си да агитират за конкретна партия, участник в изборите у нас.

Турският посланик Сюлейман Гьокче бе привикан във външното ни министерство след негова поява в предизборен клип на една от партиите, които ще се явят на предстоящия вот. А ЦИК спря излъчването на клипа.

Страната ни остро възрази и срещу изявите на турския министър на труда и социалната политика, който при срещи с български изселници в Турция е агитирал за партия ДОСТ.

Според МВнР обещанията за материални стимули при гласуване и откритите призиви за подкрепа на една партия е "директна намеса във вътрешните работи на България". Това според страната ни е "напълно неприемливо".

Това ли е осъдителното? Да поднесеш цветя на жертви на комунистическия режим. Това ли е престъпното, това ли е осъдителното? Съзнавете ли в каква игра вкарвате България? Така Евгений Михайлов, кандидат за депутат на Лютви Местан, отговори на въпрос за участието на турския посланик в клип на ДОСТ.

Представители на натовската държава не биха искали до границите да имат Путиновия режим и не искат България да влезе в Евразия. Това беше коментарът му за получената от Турция и Ердоган помощ за ДОСТ.

Михайлов упрекна журналистите, че всички в България се занимават с ДОСТ и Турция, а не с това, че консултации в Русия доведоха до избирането на президента Радев, за ген. Решетников и т.н.

Коментари

 's picture

Vladimir Radoslavov

Тоя дали мисли какви ги приказва

или така му казват да говори.

Хм

По-добре да беше обяснил как разпиляването ще концентрира усилията...???
Емил Станоев's picture
Емил Станоев
Емил Станоев

Нагли и безочливи като този

Нагли и безочливи като този са много .Предатели в България продали се за някой и друг лев колкото щеш .

Дон Резилио

Дон Резилио
 's picture

Kalin Todorov

Какво става?

Да се коментира Евгени Михайлов противоречи на нравствената хигиена. Но същите тези във вашия сайт развиваше и един контрадезинформатор. А вчера ни убеждавахте, че турското робство е литературна фикция. Какво става?
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Минавам само да отбележа, че опорните точки

на Гената с канарчетата са същите, които предъвкват мнозина бивши доносници и "учени" по материята на научния комунизъм, които имаме удоволствието да четем: "Михайлов упрекна журналистите, че ... в България не се занимават ... с това, че консултации в Русия доведоха до избирането на президента Радев, за ген. Решетников и т.н."

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.