Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Беше трудно време. На много хора им се е случвало...Но винаги ще бъдем семейство". Така коментира развода си с Брад Пит Анджелина Джоли, която за първи път медийно обсъжда случилото се.

Джоли и Пит бяха заедно от 2004 г., ожениха се през август 2014 г., а през 2016 г. актрисата поиска развод. Джоли има попечителството над 6-те им деца.

"Ние сме и винаги ще бъдем семейство и така аз се справям. Справям се като търся начин да се уверя, че това ни прави по някакъв начин по-силни", каза Джоли.

Тя говори пред Би Би Си в Камбоджа преди представянето на филма "First They Killed My Father" (Първо убиха баща ми), истинската история за геноцида на червените кхмери, разказана през погледа на дете. Джоли е режисьор на филма. 

Джоли и шестте ѝ деца бяха на премиерата на световната премиера на филма в комплекса Ангкор Ват. 

Тя за първи път посети Камбоджа през 2001 г. за снимките на Лара Крофт и тогава осинови и най-големия си син Мадокс.

Коментари

kate pate's picture
kate pate
new

Либерастията води до разпад

Либерастията води до разпад на личността

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.