Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Причина Анджелина Джоли (41 г.) да поиска разтрогването на брака й с Брад Пит (52 г.) е насилието, на което той редовно подлагал шестте деца в семейството – три свои и още толкова осиновени, съобщават световните медии.

В момента полицията в Лос Анджелис разследва Брад Пит, намесила се е и Службата за закрила на децата.

Още вчера TMZ цитира приятел на Пит – той изпаднал в ярост от мотивите на Джоли да поиска развод. Тя обвинявала съпруга си, че пушел марихуана, злоупотребявал с алкохол и в подобно състояние посягал на децата.

Това твърдение, прието от мнозина за злонамерена клюка, най-вероятно ще се окаже истина.

Коя е капката, заради която е преляла чашата?

Миналата сряда, 14 т. м., цялото семейство лети в частен самолет, съобщава TMZ. Обичайно Пит надига чашката и изпада в ярост. Той започва да крещи на децата и налита на бой. Джоли отчаяно ги брани.

Самолетът се приземява в 20 ч. на летището в Лос Анджелис, но и на пистата Пит продължава да буйства. Той прави безуспешен опит да се измъкне с автоцистерна за керосин.

Свидетел на скандала подава анонимен сигнал срещу Пит в полицията и в Службата за закрила на децата в Лос Анджелис за “вербално и физическо насилие над деца” .

Още на другия ден, 15 септември, Джоли подава молба за развод, в която посочва и мотива си – насилието над децата и непреодолими противоречия с Пит. Почти седмица това остана в тайна - до 20 т. м., когато семейният адвокат Робърт Офър обяви предстоящия развод.

Брад Пит и Анджелина Джоли вече са разпитани, твърди TMZ. Предстоял и разговор с шестте деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Това ще рече, че следствието тече на пълни обороти.

В защита на Пит негов приятел заявява пред TMZ:

“Брад гледа съвсем сериозно на случващото се. Той е категоричен, че никога и по никакъв начин не е упражнявал насилие над децата. Безкрайно е нещастен и съкрушен от това, което сега се стоварва върху него. Приема го като опит да бъде злепоставен.”

Макар от полицията в Лос Анджелис все още да няма потвърждение, най-вероятно Брад Пит е следствен. Друг е въпросът какъв ще е изходът от разследването.

Коментари

Както предположих по-рано,

почва кампанията за социално правосъдие над белия човек в семейството.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.