Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Медиите публикуваха снимка на бившия британски агент Кристофър Стийл, изготвил компромата срещу Доналд Тръмп.

Снимката се появи първо в сайта на телевизия "Скай нюз". На нея се вижда човек, който според журналистите е Стийл. Той е седнал в зала, вероятно по време на официална церемония. Това може да се предположи от дрехите му. Агентът е с черно сако и папионка. Не е известно нито кога, нито къде е направена снимката.

Самият Стийл е изчезнал от дома си в английското графство Съри от два дни насам. Преди да потъне в неизвестност, той оставил котката си на съседа и го помолил да се грижи за нея няколко дни.

Кристофър Дейвид Стийл (52 г.) е бивш агент на разузнавателните служби МИ6. След като ги напуснал, основал компанията Orbis Business Intelligence Ltd. Тя е базирана в Лондон и за нея работят предимно бивши агенти на британските спецслужби. Компанията изпълнява деликатни поръчки на частни компании.

Според неназовани източници Стийл се укрива, тъй като се опасява от отмъщение от страна на Русия.

Изданието "Бъзфийд", което публикува компромата, твърдеше, че той е изготвен по поръчение на Русия. Чрез него Москва щяла да оказва натиск срещу Тръмп.

Самият новоизбран президент на САЩ категорично отрече Русия да има компромат срещу него, тъй като нямал там нито бизнес, нито заеми.

Лично шефът на Националното разузнаване Джеймс Клапър съобщи, че докладът е е на американските служби и не е изтекъл чрез тях.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.