Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Слави Трифонов публикува открито писмо по повод информациите, че организираният от него и екипа му референдум няма да е задължителен. Според Трифонов ЦИК манипулира резултата, защото изважда от него бюлетините, пуснати в урните без плик. Той изтъква, че гласувалите на референдума са 3 501 220, а за да е задължителен референдума са нужни 3 500 585 гласа.

Ето откритото писмо на Трифонов:

"Уважаеми сънародници,

в момента един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум.

Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона.

ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.

Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума.

Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата – политическата класа и техните слуги!"

 

Коментари

 's picture

Радев

Да, не би било учудващо да

Да, не би било учудващо да има подобна манипулация. Не е никакъв проблем 10-15 000 гласа да се изкарат невалидни.
Vesselin Levin's picture
Vesselin Levin
Новият

Новият

Лошо, много лошо!!! Оказа се, че ИДИОТИТЕ у нас с право на глас са над 3 милиона!!! Срам! Който се е хванал на въдицата със захаросаните въпроси и се е съгласил да легитимира идиотът на републиката, достоен наследник на Бареков не е разбрал, че е попаднал в капан! Сега ПРОСТАКЪТ с основание ще иска да прави партия защото 3 милиона са гласували на референдума!!! Не участвайте в подобни референдуми!!! Целта им е да преброят потенциални балъци, които да гласуват за тях! Барековщината с е настанила трайно в селските хитреци у нас!!! Срам!

Ето, че Учиндолският шоумен

Ето, че Учиндолският шоумен знае със завидна точност колко хор ще подкрепят евентуална негова партия. Честит Ви референдум рибки!
mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Славчо е следващото прасенце

Славчо е следващото прасенце на Голямата свиня Пеевска - също като капута Бареков

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.