Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не съм Слави от телевизора, а Станислав Трифонов от Плевен, български гражданин и никога не съм вярвал, че ще се чувствам толкова силен. Вие ме правите такъв. Вие сте суверенът - френска дума. Хора, който представляват суверенитета. Вие сте на власт. Тия в парламента са ваши служители и тая вечер ще го разберат болезнено", така Слави Трифонов откри митинг-концерта на "Орлов мост". 

След което изпя "Няма такава държава" и извика: "Няма такава държава, но има такъв народ".

Сценаристът му Иво Сиромахов също говори. Свободата не е даденост, каза той: "Да я защитим. Защото свободният човек е непобедим". 

"Цариградско шосе" се изпълни с хора до алея "Яворов".. Както се и очакваше, сериозно множество откликна на поканата за безплатен концерт-митинг, организиран от "Шоуто на Слави" за референдума, иницииран от предаването. Концертът се проведе на на бул. „Цариградско шосе” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”. Сцената беше разположена веднага след „Орлов мост“, с лице към някогашния хотел „Плиска“. 

Голяма част от центъра на София беше блокирана и това затрудни движението през целия ден. Засилени мерки за сигурност съпътстваше концерта. По протежението на "Цариградско шосе" бяха осигурени евакуационни пунктове, имаше концентрирано присъствие на полиция. Дори Отрядът за борба с тероризма беше впрегнат да следи за спокойствието на събитието. Допълнителна охрана беше осигурена от организаторите на концерта, и от Столична община.

Точно в 21:00 часа концерт митингът на Орлов мост завърши. С химна на България. А след него и с Крисия, която изпя песента на Емил Димитров 'Моя страна, моя България". В концерта се включиха Миро и Криско. Пяха се революционни песни.

Движението ще бъде напълно възстановено едва утре сутрин.

Слави Трифонов се появи на сцената малко след началото на концерта. За да каже, че "съм един от вас" и да изпее "Няма такава държава". 

 

 

 

Българските знамена са важен елемент.

 

В очакване на началото.
Множеството изпълни "Цариградско шосе" до алея "Яворов".

Някъде по "Цариградско шосе". В дъното е сцената.

Докато течеше концертът, Владимир Каролев реши във фейсбук да защити Слави Трифонов и референдума му.

"Слави Трифонов е шоумен. Неговата отговорност е пред хората, които забавлява. Щом може да събере 70 000 души на концерт, то значи си върши добре работата. Без значение какво се пее на този концерт. Освен шоумен, Трифонов е и водещ на вечерно толк-шоу, като през цялата си кариера е бил относително/доста силно критичен към всички власти - нещо, което трудно може да се каже дори за най-големите имена в неговата професия на Запад (виждаме колко партийно зависими са колегите му в САЩ на тези избори). Ако на предстоящия референдум успее да реализира висока активност, то очевидно ще е доста добър и в тази професия. Истинските десни, които ценим свободата, оценяваме хората преди всичко по постиженията им и не ограничаваме възможностите им да се реализират (стига да не ползват насилие и принуда). Дори и когато не сме съгласни или не харесваме това, което правят. Както се казва, дори и да гласувам с "не" на всички въпроси от референдума, ще защитавам до смърт правото на Слави да го проведе и популяризира. Това е дясното и свободата. Другото е синьо сако с червени пагони отдолу. А сега си пуснете каквато музика ви харесва - дори и да не е "Червената шапчица" на Деси Добрева", написа той в социалната мрежа.

Коментари

 's picture

Ivan Atanasov

започнало е преброяването на

започнало е преброяването на олигофрените
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Олигофрените ги броихме 2013,

тия са истинските български граждани-европейци.
mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

ебати селяните

ебати селяните
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

като ти гледам езика, комай

като ти гледам езика, комай са твои братя по възпитание.
 's picture

Krasimir Kabakciev

Слави го знаем какъв е

Но какво им е на хората, щом са против политиците-тикви? Остава да има и политически ефект, и всичко ще е точно.
 's picture

Nikolai Nikolov

мутрата

Ти не си от Плевен а от Учиндол или от мутрендол не е важво , важно е ,че си една тъпа чалга и то селска заедно със селската ти академия.
 's picture

kuleto44

Ах Каролев, Каролев, дано не

Ах Каролев, Каролев, дано не ти се наложи и на теб да разберш нещо "Болезнено", па тогава пак ела да ми се правиш на Волтер.
 's picture

Милен

Съгласен

Абсолютно е прав Каролев - успехът трябва да се уважава! Но съм спокоен - да си политик е съвсем различно от това да си шоумен. И самият Слави отлично го разбира, съдейки от действията му. Не е вярно обаче, че е бил с/у всички... И той си има профилче - проруски и про-догански. Да заповяда в месомелачката, please :)
 's picture

Kruger

Само че

успехът не е нещо абсолютно, измерим с точнин критерия. Уважавам правото на г-н Каролев да счита това и каквото си иска друго за успех. Обаче за мен успех са други постижения и аз ги уважавам тях и хорат, които са ги постигнали.
Apollo XIII's picture
Apollo XIII
turbulentus

Каролев стана известен, за

Каролев стана известен, за болшинството българи, с идването на НДСВ на влас, а тази партия спечели властта с подкрепата на учиндолския простак, който завоалирано бе спонсориран от Газпром и Доган… Как очаквате да има различия относно политиката, между Каролев и Трифонов.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

НДСВ спечели,

защото др. Костов така беше отвратил българското население от СДС с подкупното си управление, че хората бяха готови на всичко, за да не го допуснат втори път да се докопа до държавното управление.
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

Агент Камен е действително

Агент Камен е действително образ на "истински десен" - винаги близо до държавната хранилка, винаги близък с мутрите и винаги готов да им се подмаже, независимо дали Цеко, дали Слави, дали Рапона.
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

или майора от ВКР-то ;)

или майора от ВКР-то ;)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.