Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Аз не тръгвам на битка. Аз тръгвам на състезание. Състезание, което ще бъде спечелено от избрания от българския народ".

Това обяви председателката на парламента Цецка Цачева, след официалната си номинация за президент от ГЕРБ на предстоящите на 6 ноември избори. 

Цачева  благодари за доверието и припомни, че то се защитава.

Днес аз и г-н Манушев получаваме доверието на най-голямата, най-силната политическа партия, партията, която пое отговорността за съдбата на България в днешния сложен свят. Тук искам да бъда, г-н Борисов, пределно ясна, аз днес съм заредена с политическата ни енергия за стабилност и сигурност, уверена, убедена, че до момента нашата партия работеше за всички български граждани,за цялото гражданско общество и това ми дава цялото основание днес да поискам доверието и на онези, които са ме подкрепяли до момента извън нашата партия – на всички граждани“, заяви Цачева.

Тя обяви, че вярва, че победата ще е на ГЕРБ и добави:

„Надявам се на състезание на идеи за България. Аз ще дам всичко от себе си, от другите ще взема най-доброто“.

 

„Знам какво е баланс, знам какво е отговорност. Мога да постигам съгласие, мога да туширам конфликти,мога да взимам решения“, заяви тя и посочи, че няма да отваря пропаст, а ще гради мостове.

Кандидат-президентката, която днес на представянето си все още ходеше трудно заради инцидент, при който преди дни нарани крака си, обяви още:

"Няма да се уморя да повтарям, че в съединението е идеята за единението. Единението, което не изключва различията. Единението като висша идея, че само всички заедно, от всички партии, етноси, големи и малки, всички българи можем да извървим пътя към силна и просперираща България. За децата ни, за родителите ни, за идните поколения"

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Позитивът от тази номинация е,

че ако я изберете, ще можем да казваме, "Росен не беше чак толкова зле". Наздраве.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Това прилича на сюрреализъм,

но всъщност е европейско-атлантически ход. Срещу един съюз на Хилари, Тереза, Анжела и Цецка, Путин няма полезен ход.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.