Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателката на парламента Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент на изборите на 6 ноември. 

Цецка Цачева е родена на 24 май 1958 г. Юрист по образование, завършва СУ "Климент Охридски". Бивш член на БКП. Дълги години работи в община Плевен.

Започва политическата си кариера през 2007 г., когато участва в местните избори за Плевен от името на ГЕРБ, завършва трета на вота.

На парламентарните избори през 2009 г. е водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат на ГЕРБ за 15-ти МИР в Плевен. Печели мажоритарния вот с убедителна преднина пред бившия министър на вътрешните работи и ключова фигура на БСП - Румен Петков.

Депутат в три Народни събрания и първата жена председател на парламента - в 41-ото и 43-ото НС.

Вицеадмирал Пламен Манушев е бивш командващ на Военноморските сили. Роден е на 16 април 1954 г. Средното си образование завършва в Математическата гимназия в гр. Толбухин през 1972 г. Същата година постъпва във Висшето народно военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна. През 1977 г. завършва ВВМУ и постъпва в редиците на Българската армия. От 1984 до 1986 г. учи във Военноморската академия „А. А. Гречко“ (Военно-морская академия имени А. А. Гречко, днес: ... имени Н. Г. Кузнецова) в Ленинград, СССР, добивайки образователна степен „магистър по военно дело“. По-късно - 1997-1998 г., завършва Военноморския колеж в Нюпорт, Род Айлънд, САЩ.

Владее свободно английски и руски език.

Вицеадмирал Манушев е аташе по отбраната на България в Лондон от 2007 до 2009 г., след това оглавява Военноморските сили до 2011 г., а след това - заместник-началник на отбраната в Министерството на отбраната зо 2012 г. В момента е депутат от ГЕРБ.

В словото на шефа на изборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов станаха известни и някои подробности за сина на Цачева - Румен. Със силно приповдигнат тон, граничещ с викане в микрофона, Цветанов припомни, че наследникът на шефката на парламента е математически гений. Момчето учи математика в престижния Масачузетски технологичен институт (MIT)  и е стажант в ЦЕРН - Европейският съвет по ядрени изследвания. Цветанов напомни още, че на Румен САЩ кръщават и метеорит, заради постиженията му в науката.

 

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Стига измишльотини

"Юрист по образование, завършва СУ "Климент Охридски"" - завършва грънци, приета е в рабфак, не в редовен курс. там се влизаше с партийна препоръка, "учеше" се, а не се учеше и изпити не се взимаха, а се даваха.

Тъй зер...

Ти кога й видя дипломата, Фатме? Що не я щракна на кадро, да я видим и ние?

Простаците - комунисти са тъпанари!

Фатмака-простака даже не знае, че Рабфак съществува до 1958 година. Тогава Цачева се е родила и е била кърмаче, а не студентка. ЛЪЖА комунистическа - долна и подла!
Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

ПП - Аватарка,

чакаме копията на студентската книжка на г-жа Цецка Цачева, които ще опровергаят веднъж завинаги легендите за нейното рабфаковско образование, които непрекъснато изплуват от нейни познати от онова време.

Въх

Аз съм използвал "argumentum ad verecundiam", а ти хич не използваш "Argumentum ad populum", по известен като "една жена каза'... Ха-ха-ха-ха.

Касателно студентската книжка на Цачева

Ще я видиш веднага след като ни представиш копие от своята. Тъй като очевидно не разполагаш с такава, ще се задоволим и с бележника ти от девети клас в ПУЦ-а.

До фатмака-простака и другите, като него - ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ!

Колкото и да се заяждате, показвате само НЕКАДЪРНОСТТА и ПРОСТОТИЯТА СИ! Кучетата си лаят, керванът си върви!

А ве, глух и сляб фатмук-боклук

За да работи като юрисконсулт в Окръжния народен съвет в Плевен, по-късно е началник на правния отдел и от 1992 г. работи като адвокат в плевенската адвокатска колегия, със сигурност си има УНИВЕРСИТЕТСКА ДИПЛОМА! А НЯМА как да е РАБФАК, защото такъв нямаше след 1958 година! НЕграмотнико прост - не е била никога партийна преЦЕдателка - прочети архива в Плевен! БОКЛУК!
Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Със сигурност?

"със сигурност си има УНИВЕРСИТЕТСКА ДИПЛОМА!" Ама наистина ли? Като Калинка? Като Иво Димов? Като "доцент" Лъчо Мозъка, дето се яви на защита с чужди публикации? Бах тая "сигурност"..
 's picture

Станислав Станков

манипулацията

Искам да благодаря на Фатмак, който нагледно ни показа как се прави черен PR или манипулиране на масите! Просто искам да му обърна внимание, че трудовете на Кара-Мурзы "Манипулирование сознание" и Сороченко "Энциклопедия пропаганды" са нещо като превод от английски :)
Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Не вервай на "черния пиар",

известен още като неудобни факти. Гласувай за Цецка. Или за другите червени и гербави кадри. Така сте от 26 години ;)
mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

Е сега вече едно е абсолютно

Е сега вече едно е абсолютно сигурно - няма да гласувам за кандидата на ГЕРБ - срам ме е
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Необразована комунистка от най-долен разред

Това е Цецка Цачева, новият лидер на автентичното дясно и Майка й на Нацията. Такова низко и долно начало на предизборна кампания, каквото показа Рапона вчера сутринта не сме виждали в България. Обиди към ВВС, куп лъжи за собствения принос на Боце към фиаското с АЕЦ-а, изопачаване на резултатите от предишните му кабинети, фантазии за някаква роля в Европа. И нито една "медия", която да му отговори по същество. Само лакейничене и дребни заяждания. Позор.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.