Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Външният министър Даниел Митов коментира в личния си профил във фейсбук думите на депутата от "Единна Русия" Пьотр Толстой, че Русия ще купи България. Според Митов това мнение е арогантно, но не съвпада с официалната руска позиция и за това няма нуджа от сериозен коментар. Митов все пак заявява, че България не е за продан.

Ето какво казва външният министър:

"Мнението, изразено от новоизбрания руски депутат Толстой, е арогантно, категорично погрешно и по никакъв начин не допринася за развитието на двустранните отношения.

Смятам, че то не съвпада с официалната руска позиция и в този смисъл не намирам за необходимо да го коментирам.

Бих оценил, ако съответните официални руски институции намерят начин да се разграничат от него. Ако не го направят, това би означавало, че също като нас те смятат, че на мнението на въпросното лице не трябва да се обръща каквото и да било внимание. България не е, и никога няма да бъде за продан!"

 

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Като за "некоментирал" е

Като за "некоментирал" е написал бая :) Глупости.

Стига бе Митов, как не е за

Стига бе Митов, как не е за продан, за продан сте я обявили цялата! Да не би аз да продавам и на руснаците? Или Валентин Златев? Защо не напуснеш правителството бе родолюбчо?

Митов: България не е за

Митов: България не е за продан ... на руснаци! България е за продан ... на канадци и американци, на турски "инвеститори" в небостъргачи до Генералния щаб. Ей на такива е за продан.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.