Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков коментира пред бТВ изказването на депутата от партия "Единна Русия" Пьотр Толстой, който заяви, че в скоро време Русия ще купи България. Според Трайков в такава ситуация човек би очаквал да има реакция на правителството.

"Може би протести на патриоти пред руското посолство, увити в националния флаг", допълни Трайков.

Той определи Толстой като "медийно острие" и виден представител на управляващата партия в Русия, а не "тракторист в колхоз".

Според Трайков преди издигането на неговата кандидатура предизборна кампания в България е липсвала.

"Ако не беше издигната нашата кандидат-президентска двойка маса народ в България нямаше да има за кого да гласуват", убеден е кандидатът на реформаторите.

Той сподели, че понякога се чувства като последна инстанция в държавата и даде за пример факта, че пръв е реагирал на стъпкването на знамената на ЕС и НАТО на събора на русофилите на яз. Копринка". Трайков припомни, че БСП са се разграничили от този акт на следващия ден, а ГЕРБ - на по-следващия.

Трайков заяви, че е против проявите на комунистическо мислене, независимо от коя партия идват.

"Всичко беше заченато в грях, когато правителството одобри кандидатурата на г-жа Бокова. Под бруталния натиск, ултимативен, на АБВ. Всички се постараха да убият успешно шансовете и на г-жа Георгиева, и на г-жа Бокова".

Така Трайков коментира развитието на ситуацията с българската номинация зашеф на ООН. Той каза още, че е убеден, че президентът има достатъчно пълномощия. Според Трайков държавният глава може да влияе на много сфери в държавата, включително националната сигурност във всички нейни аспекти - например да се сложи край на съветския модел на прокуратурата.

Кандидат-президентът, който е бивш енергиен министър, коментира и новината, че до края на годината България ще даде 400 млн. евро на Русия за реакторите на АЕЦ "Белене". Според него най-добрия вариант е оборудването, което трябва да платим, да бъде продадено. Според Трайков ако Русия се включи в газовия хъб "Балкан", спазвайки европейските правила, това би било голям успех.

Коментари

Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Трайчо,

а ти що не си вече там с плакат, да дадеш пример бе, смешнико? Аз и на протестите срещу Пеевски не си спомням да съм те виждал. Голема уста, ама за работа те нема никъв.
 's picture

Captain America

Фатмак,

Остави го Трайчо. Ти знаеш къде е посолството, така че дай да ходим двамата с тебе. Само да не помислят, че отиваш за аванс :)))

Кога стана калайджия, кога му почерня знамето...

За има-няма две седмици наш Трайчо (само си представете - президента Трайчо... жива да не бях!) успя да попие раданкъневщината и взе да си приписва заслуги досущ като в детската градина! Ама моля другарко, аз първи вдигнах ръка. С подобен инфантилизъм избори не се печелят, другариадата! Дайте малко по-сериозно, че още преди да е започнала кампанията, ставате за смях!

Трайчо да не е бил случайно

Трайчо да не е бил случайно министър? В едно правителство, което хариза златни концесии, преференциални цени за американски инвеститори и разни подобни? Нека не гледаме само платените от Раша, а и платените от ЕВН/ Дойчебанк

Трамвайчо, очаквам протести

Трамвайчо, очаквам протести пред Канада задето не ни отмени визите, въпреки че вие им харизахте златото.

Канада са гадни расисти, и те

Канада са гадни расисти, и те и САЩ! Защо не ни отменят визите, страх ги е от ромейско нашествие може би? Е бива ли така?
 's picture

смехурко

Наивни ли сме?

Не, не сме!Винаги се е знаело, че нашите патрЕоти са платени от Москва, както и Льо Пен и др. Няма вероятност нито да искат обяснение, нито да са против. Къде е онова лапацало Джамбазки, а дебеланът Каракачанов?
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Къде беше лапацалото Трайчо,

Къде беше лапацалото Трайчо, новият херой на автентично-десните, по време на протестите? Той сам си призна, че не ходи по протести: https://www.24chasa.bg/Article/2149957 Защо не го видяхме със Знамето пред посолството? Смешник е и той, смешници сте и неговите "последователи".
 's picture

смехурко

Глупости

И без да си последовател на Трайчо, можеш да прецениш какво представляват и Джамбазки и Льо Пен и брокерът Фараж. Можеш да си отговориш и на въпроса кой ги финансира, за да се появят центробежни сили между държавите от ЕС.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Аналогично, без да си

Аналогично, без да си последовател на Путин може да прецениш какво представляват Трайчовците и техните рапонести началници. Можеш лесно да си отговориш на въпроса кой ги лансира и финансира, за да може простаци и некадърници да осигуряват нови и огромни задължения за България и да пълнят джобовете на чужди и родни мошеници за сметка на данъкоплатеца.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.