Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Медиите на Пеевски в момента са медии на ГЕРБ".

Това заяви пред бТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев. Повод за коментара му стана информацията за арестуването на кмета на Перущица Ради Мичев, който е от ДСБ.

"Поредното и не последното грозно активно мероприятие, съгласувано между БСП и ГЕРБ, и прокуратурата. Първо излезе информацията в един вестник, който е казионният вестник на прокуратурата  - "Труд". После прессъобщението на прокуратурата после на сайтове, начело с одиозния "Блиц". Медиите, които бяха на Пеевски, в момента са медии на ГЕРБ. Това им личи от редакционната политика", заяви Кънев.

Той припомни, че жалбата срещу Минчев е "за някакви килограми старо желязо".

"Няма слуай, има полицейско задържане за 24 часа. Няма обвинение от прокуратурата, но има камери, има "Блиц", има "Пик", има "Труд", има "24 часа". Цялата помиярска схема в началото на кампанията", заяви Кънев.

Според него кандидатурата на Трайчо Трайков е объркала уредения мач между ГЕРБ и БСП за президентския вот. Кънев изтъкна, че единственото обвинение към Минчев е отправено от шефа на БСП в Перущица.

"Има обвинения от шефа на БСП в Перущица, които са услужливо публикувани в сайтовете на ГЕРБ", изтъкна Кънев.

Цялата история щяла да приключи бързо. Кънев заяви, че ще предложи Минчев за областен председател на ДСБ в Пловдив.

"Това е медийна атака срещу ДСБ. Възможно е в България да те арестуват без да няма нищо. Напротив - ако има нещо не те арестуват", каза Кънев.

Лидерът на ДСБ коментира и последното интервю на Цветан Василев, което нарече писмо. Според него Василев, който е един от най-големите крадци в България, си е посочил съучастниците. И е казал, че Делян Пеевски и Бойко Борисов имат дял в "Булгартабак".

"И тази същата прокуратура мълчи. А Пеевски пише писмо. Медиите не отразяват интервюто на Василев, но отразяват писмото на Пеевски", припомни Кънев.

И уточни, че не вярва в нито една дума на Василев, но изтъкна, че всяка негова дума трябва да бъде проверена от прокуратурата.

"А там има пълна тишина. Вярвам на Цацаров точно толкова, колкото вярвам за Цветан Василев. Ако мислят, че ще млъкнем, много са се объркали", заяви Кънев.

Лидерът на ДСБ заяви, че ако има нов десен проект всичко ще разберат за това. Според него Реформаторският блок трябва д асе консолидира и "да си преодолее бакиите". Кънев каза, че когато са се назначавали областните управители е имало по две три номинации на блока, защото той не е имал централизирано ръководство. За София също имало две номинации.

"Тези две номинации къде отидоха - в ръководството на Блока ли? Те отидоха на килимчето, на бюрцето на Борисов и той си избра. Борисов си направи избора. Почти навсякъде предлгахме по двама, по трима души. И някой иска да ме убеди, че това е нормално", каза Кънев.

Той обаче е удовлетворен от това, че в момента Блокът е обединен около кандидатурата на Трайчо Трайков, който според него е изключително силна фигура.

"И тук започва голямата нервност. Аз ако бях толквоа страшен щях да съм лидер на Реформаторския блок и той нямаше да има тези проблеми. Трайков ни обедини. Един партиен лидер не може да се наложи. Аз съм във възторг как работят за него", каза Кънев.

Според него в момента някоклостотин хиляди избиратели на ГЕРБ, които са десни, са оставени безпризорни, тъй като премиерът се огъва пред Русия по казуси като този за Ирина Бокова.

"Хубавото за честните, последователни принципни хора в България е, че има вече обявен кандидат, който отговаря на това какво трябв да бъде следващите 5 години българския президент - човек силен със своята независимост", каза Кънев.

И припомни, че като министър в първото правителство на ГЕРБ Трайков е водил войни за това да спрат кражбите в АЕЦ "Белене" и срещу монопола на "Лукойл".

"Мнозина искад Борисов да ги обича у нас, но това е рецепта за провала. Колебанията на Борисов се превръщат в провал на целия този слугинаж, който ходи да лъска чепици", заяви Кънев.

Според нето Трайков има хладен разум.

"Аз през последните години повече се паля от всички тези свинщини. Президентът трябва да може да казва "не" на всеки. Кой каза не на "Лукойл", "Росатом", "Уестингхаус" за 7 блок ?Трайчо Трайков", каза още лидеът на ДСБ.

Коментари

ГЕРБО bb's picture
ГЕРБО bb
ЦВ-ЦВ

РАДАНЕ,

Батко ти Бойко, докато сере, пърди по руски. А Цвъцо стои пред вратата и му ръкопляска... Идилия! Ти да не смяташ, че си направил откритие?

:)

Медиите на групата са на Цветан Василев. Временен управляващ е Моника. Тя пък си има пудели...
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

А паричките, с които се купува, как беше?

"Медиен комфорт", са от държавни поръчки със Заема на Радан. Подарък, така да се каже, от най-опозиционния между реформаторите и най-реформирания между опозиционерите. Оттичай се, шуте.
 's picture

smarf

Сбъркан анализаторски мозък

Пикаеш газ, нали? Пикай, има още шутове да понесете. Не всички са проститутки.

Мъка

Най-обичам преди избори ресорният вожд на БКП-радикали - в случая др. Кънев - да ми обяснява колко избирателите на ГЕРБ били влюбени в техния кандидат. Обичам да ми обясняват и как те не носят отговорност за нищо, включително и за корумпираните кадри, които са инсталирали във властта. Борисов бил избирал между двама-трима - съответно непознати за него - и предложилите ги не носели отговорност за тях. Убедително. Както винаги!
Ники ☮'s picture
Ники ☮
nspirov

Напалм

Обичам миризмата на прегорели мурзилки рано сутрин :) Страх ли ви е, душици? Не бойте се, ще има рубли за вас още дълго.
 's picture

Роси

Ама наиистина сме много прости...

Държавата затъва, прокуратура няма, милиарди изчезват яко дим, ама някакво старо желязо се разследва от ДАНС?!?, излагаме се пред цял свят, комунетата са безсмъртни, френският посланик ни кове отвсякъде, народецът търка билетчета като замаян... и Радан е единственият проблем, защото не полягва на Борисов... СРАМ!
Фатмак  's picture
Фатмак  
Фатмак

Норче, кога Радан не е

Норче, кога Радан не е полягал на Борисов? Когато си замълча за откраднатия тефтер на онова герберско депутатче ли? Когато не каза гък за отменената със СМС-ка присъда на Цецо ли? Когато преглътна "разследването" на КТБ в парламента ли? Когато си затрая за административните шапки над софийските държавни болници, в които Пепи Анестезията нареди партийна номенклатура да папкат ли? Айде стига с тия легенди за "героя Радан", докато му беше удобно си лежеше и си мълчеше. Сега лежи и подпръцква отвреме навреме, защото избори идат. Нелепа фигура е Кънев.

Zdravko Dunov

Zdravko Dunov 1 hr · ЗАГОВОРЪТ на ПРОКОПИЕВ, КЪНЕВ, ВАСИЛЕВ против БОЙКО БОРИСОВ Колаборацията на Прокопиев и Радан Кънев с Цветан Василев е толкова шокираща за масовата публика, че за нейното маскиране беше проведена много яка предварителна подготовка. Три неправителствени организации, издържани с пари от фондация "Америка за България", създадоха нещо като специален съвместен проект, озагалавен "КТБ: какво се случи?" Проектът е медийно обслужван от вестник "Капитал". И първата работа, извършена по този специален проект, представлява интервюто, взето от Цветан Василев за сайта на проекта и за вестник "Капитал". Думите на Цветан Василев, документирани в това интервю, трябваше да послужат като главният първичен материал, от който да тръгне "изследователската" дейност по проекта. Повече от ясно е, че доминиращата, водещата страна в заговора, който трябваше да бъде реализиран с проекта "КТБ: какво се случи?", това е страната на Прокопиев и Кънев. Общият враг, който единствен обединява интересите и усилията на тримата, това е Бойко Борисов и неговото правителство. На Цветан Василев е определена ролята да подхвърли в публичното пространство тежки клевети по адрес на Бойко Борисов, при това да ги подхвърли езиково така завоалирани, че той лично да не се представя като източник на клеветническите твърдения, а като човек, който чул от Пеевски едно, от втори - друго, от трети - четвърто и прочие. Тези клеветнически твърдения веднага и координирано започват да се разпространяват в сайтовете на Прокопиев, на Стояна Георгиева, на Огнян Донев, както и в личните блогове на Илиян Василев, Радан Кънев, Христо Иванов и на цялата известна на публиката компания. Заговорът засега не успява, защото най-четените вестници, както и национално гледаните телевизии, отказаха да разпространяват клеветите на Цветан Василев, инспирирани от Прокопиев и Радан Кънев. И вече сме свидетели на беснуването на Дайнов и прочие от това, че един толкова добре подготвян заговор ще потъне в небитието. Омразата към Бойко Борисов обедини доскоро абсолютно непримирими един към друг противници. Самият този факт е практическо доказателство за изключителната държавническа позиция, която Бойко Борисов последователно и твърдо отстоява. Всуе се морите, негодници!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.