Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По повод нападението в Мюнхен, при което загинаха девет, а 16 души бяха ранени, президентът Росен Плевнелиев изпрати съболезнованията си до своя германски колега Йоахим Гаук.

В писмото си българският държавен глава призовава за единни и решителни усилия срещу страха и заплахите в Европа и определя стрелбата като "потресаващо посегателство върху ценностите, които изповядваме", което "има за цел да всели страх и да промени нашия начин на живот".

ЕДИН СТРЕЛЕЦ В МЮНХЕН, САМОУБИЛ СЕ Е

"С дълбока тъга и възмущение посрещнах новината за стрелбата в Мюнхен, при която бяха убити невинни граждани и много бяха ранени. Този варварски акт на насилие в сърцето на Бавария е потресаващо посегателство срещу ценностите, които изповядваме и има за цел да всели страх и да промени нашия начин на живот", пише Плевнелиев.

ЛЪЖИТЕ ЗА МЮНХЕН, КОИТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ РАЗПРОСТРАНЯВА

И добавя:

"Убеден съм, че само с единни и решителни усилия можем да преодолеем страха и да се справим със заплахите, насочени към фундаментите на нашите европейски общества - демокрацията, мира, върховенството на закона и човешките права. Вярвам, че извършителите на това кърваво деяние ще бъдат открити възможно най-скоро и ще понесат цялата строгост на закона.“

Ключови думи

Коментари

Гечо

Пухльо изповядва примирението на страхливеца дупедавец, преклонена главица остра сабя не сече! Измислените гей ценности ги опровергават точно тези за които са предназначени. Няма как да е по друг начин. От магаре кон не става! Много опити са правени ама тц. Казано е, всяка жаба да си знае гьола!

Рошльо отново с комплект клишета. Ебати и кича е тая статуетка.

хм

целта не е само страх, целта е да предизвикат война с Близкия изток. Щом опряха до ИРАНЕЦ, който да стреля от името на ИДИЛ, значи нещата вървят към отчяние. С тероризъм нищо няма да постигнат. Америка се опари от война в Близкия изток и не вярвам скоро някой да влезе в подобна война. Странно е че Путин води война с ИДИЛ, пък те удрят в Европа...съшито с бели конци!

socialen

Добре, че Борисов и Цветанов го махнаха, защото дори и на тях им писна от постоянните му глупости и гафове! Поредният гаф на Плевнелиев.

socialen

Обама се изказа като държавник снощи и каза, че причината, фактите не се знаят. Нашият веднага завъртя изтърканата плоча с "евроатлантическите ценности", които "съветниците" му от чуждофинансираните, корумпирани с грантовете, неолиберални софийски NGOта са му имплантирали. Срамота!

socialen

Жена му отказа категорично да е част от този цирк.

Дуайт Айзенхауер

Махнете я тази изрезка бе.

socialen

Поредната неадекватна реакция от ковчежника на евроатлантическите ценности от Балканския Тъпоостров.

socialen

Хората намразиха евроатлантическите ценности заради Плевнелиев.

socialen

На фона на актуалната информация, че стрелецът е бил психически болен, то следното е поредната простотия на Плевнелиев: "Този варварски акт е потресаващо посегателство срещу ценностите, които изповядваме, пише Плевнелиев до ..." Понякога е добре човек да изчака вместо сам да се излага! Срамота!

Военен съветник по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

До селския путьо Гечо - кога да очакваме да публикуваш следващата част от "Български пословици и поговорки"? Извън органичната ти тъпотия, чувствай се свободен да си запашеш сабята и да ходиш да се бъхтиш в Украйна, Сирия или където си харесаш. И горе главата, та белким се намери някой по-малко гнуслив, да те отърве от мъките ти.

Разяснител по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

До простьото "цоциален" - Простьо, човешкият живот също е ценност! Знаем, че за наследниците на тези, дето хранеха прасетата с труповете на избитите от тях българи на о-в "Белене" това не е така и поради туй недоумението ти е обяснимо. Но не очаквай да го споделяме.

анонимен

Обратното е:Хората заради евроатлантическите ценности искат новия президент да бъде като Плевнелиев,но това на рубашките не харесва.

socialen

Добре, че Борисов и Цветанов махнаха Плевнелиев, защото и на тях им писна от постоянните му простотии и глупости.

socialen

Плевнелиев произвежда един гаф след друг.

анонимен

Естествено е,че комунистите не го харесват и го плюят,когато им казва истината.Русофилите не само мразят истината,но я приемат за обида.

socialen

Борисов и Цветанов махнаха Плевнелиев, защото не го харесват вече и им писна от постоянните му глупости и гафове.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.