Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Компанията "Лакрима", която според публикации във в. "Капитал" е контролирана от депутата от ДПС Делян Пеевски, изнася кашкавал и сирене за Дубай, пише сайтът за разследваща журналистика "Биволъ"

В десетки супермаркети в Дубай се продават млечните продукти на пазарджишката фирма "Лодис инвест" - юридическият собственик на "Лакрима". В Търговския регистър тя е обявена като собственост на Силвия Ботева, а за купуването ѝ е използван кредит от Българската банка за развитие (ББР).

КОЙ ЗАЕДНО С КИТАЙЦИ ОТКРИВА ЗАВОД ЗА КИСЕЛО МЛЯКО?

Не е просто съвпадение: дубайският вносител на продуктите на "Лакрима" е индиецът Рахул Дататрая Нимкар, който е в управлението на Булгартабак холдинг и е представител на дубайската офшорка TGI Middle East FZE, която е акционер и бивш мажоритарен собственик на тютюневия холдинг, пише "Биволъ".

ОТКАЗАХА ДА ПРИЗНАЯТ НОВОТО РЪКОВОДСТВО НА БУЛГАРТАБАК

Снимка "Биволъ"

Продукцията на "Лодис инвест" е с много високо качество. В проведено наскоро проучване на Асоциация "Активни потребители" сирената с нейните брандове "Лакрима" и FREZCO бяха сред едва осемте от общо 36 изследвани, които отговаряха на всички норми за млечния продукт.

КОЕ СИРЕНЕ Е НАИСТИНА КРАВЕ СИРЕНЕ (ТАБЛИЦИ)

Ключови думи

Коментари

Тука е така!

Що не им изнесе малко сиренце "Женски пазар"?

.

Негативните нюанси тук са неуместни, какво по-добро, изнасяш храни за най-богатите в един свят, който и сега се гърчи от глад. Единствени въпроси в случая - плаща ли си данъци и осигуровки. Така е в нормалния свят. ЗАБЕЛЕЖКА: Снимката на кашкавал с арабски надписи. Нещо опаковката не изглежда много конкурентна, дано да грешим.

Емил Станоев

Е ! хубаво ? тия от бивол какво искат да изнася ?? що не вземат и те да изнасят ?

Импала

И какво!? Бивол рекламира кашкавала на Пеевски ли? Добре де, ще му дам шанс. Факта че изнася за Дубай ми възбуди интереса.

Баси, не знаех че износа на кашкавал е незаконна дейност

Аз си купувам само от Малееви кашкавал Хармоника, но ще пробвам и този.

рендето

Хоррата управляват парите докато се натрупа критична маса на капитала. След това капитала почва да управлява хората. Пеевски и Далай лама може да стане ако капитала реши че така му е изгодно.

Да затворят и тоя бизнес, че на пазаро на труда и бездруго няма хора.

КлоЗет

От цялата публикация разбрах, че на Шиши кашкавала е сред качествените...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.