Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Корупцията дори да е малък проблем става винаги голям".

Това заяви пред бТВ премиерът Бойко Борисов. За пореден път той изтъкна, че всеки, който се опита да пипа държавните пари ще бъде санкциониран и наказан.

"Това, което ставаше последните 20 години не може да става сега", категоричен е Борисов.

Премиерът каза още, че правителството, прокуратурата и службите и всички разследващи органи са много амбицирани да сложат ред в държавата.

РЕЦИТАЛЪТ... ИЛИ КАКВО КАЗА БОРИСОВ НА СВОИТЕ. И НА ВСИЧКИ

Той даде за пример разкритията в ДАИ, Фонд "Земеделие, Държавната агенция за бежанците. Много хора вече съдействали като защитени свидетели.

Борисов коментира и срещите, които има всяка сряда с главния прокурор и фактът, че отстрани това изглежда сякаш Цацаров му се отчита.

"На срещите в сряда присъстват министри, началниците на служби, на данъчните, главния прокурор. Аз знам вашите юристи. Да бяха се стегнали те по времето на правителството на СДС, когато Косьо Самоковеца, Доктора вилнееха из България. Не виждам нищо страшно да се срещат премиера и главния прокурор. Първите големи резултати са огромните приходи, които дойдоха в бюджета. За това толкова пари се раздадоха", каза Борисов.

Борисов заяви, че Ивайло Московски, Николай Ненчев и Петър Москов няма да бъдат сменяни. Първите двама били съдействали за разкритията в техните министерства. За Москов той бил убеден, че не е направил нищо в ущърб на държавата по случая с бартера за ваксини в Турция. Борисов дори каза, че лично той е съдействал за този бартер. На настойчивите въпроси на Цветанка Ризова, защо най-силно пази Москов, премиерът отговори, че неговите (съпартиици б.р.)го били предали и затова той е застанал зад гърба му. 

БОРИСОВ КЪМ ГЕРБ: АКО ДОКОПАМ НЯКОГО ОТ ВАС - ПОЩАДА ЗА НИКОЙ НЯМА ДА ИМА!

"Аз не го слушам изобщо Радан Кънев. Ще си запуша ушите".

Това каза Борисов, когато му предложиха да чуят изказване на Радан Кънев от преди дни.

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Бойко борисов

Царят е гол!

Avatar

Пърданчо, въпреки напъните, от които ката ден се осира все повече, не може и не може да накара Борисов да говори за неговата невзрачна, трътлеста персона. Мъка голяма е при това джудже - и физическо, и интелектуално.

Тъпак нещастен ! Мъка са тези като тебе - прости, непотребни,некреативни,продажни ПРИМАТИ..

Avatare,tolkova si protiven!Na vsyaka mandja merudiya.Izkarvai si parite po drug po-dostoen nachin.Povrasta mi se ot teb.

пЕТЪР пЕТРОВ

чУХТЕ ЛИ И ТОВА, ЧЕ РАДАН КЪНЕВ Е НА ИНТМЕН КУРС НА ДС, И ЧЕ ГО ПОДГОТВЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ДА СЕ ПРОКАРА ПРОРУСКА НАСОКА НА ПОЛИТИКАТА НИ. АКО ТОВА СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО, ПРИ ЕДНО ЕВЕНТУАЛНО ИЗБИРАНЕ ЗА ПРЕЗИТЕНТ РАДАН, ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ В БЕЛАРУС, ИЛИ В СИРИЯ.

Avatarке,много си тъпа,ама много...

Petyo9

Това, че Бойко Борисов не слуша Радан Кънев се виждаше и се знаеше отдавна. Въпреки аргументираните предупреждения на Радан, напук приеха сума важни закони с подкрепата на ДПС, БСП, АБВ. Напук гласуваха управителя и подуправителите на БНБ, напук нагласиха картечарката Мая за омбудсман и накрая, съвсем напук, опраскаха съдебната реформа. Всичко това - в колаборация с ДПС, БСП и АБВ. Ето кого предпочита да слуша Бойко Борисов.

Avatar

Няма значение кого пита, кого слуша и с кого гласува - важното е какво прави и дали направеното е добро за държавата и хората. Та, там да ви чуя, празноглавите костовета какво имате да казвате - кое е ЛОШО, какво критикувате?

Няма значение кого пита, кого слуша и с кого гласува - важното е какво прави и дали направеното е добро за държавата и хората. Та, там да ви чуя, празноглавите костовета какво имате да казвате - кое е ЛОШО, какво критикувате?

Пий хапчето и ходи на училище !

Avatarке,много си тъпа,ама много...

Конфискация на самоковеца по времето на Костов

В момента данъчните в Боровец почиват в зграда конфискувана от самоковеца.

Avatar

Ама вЕрно ли в Зграда? А с дОвар ли е Зградата? Неграмотен до неграмотен у туй ДСБ, най-простите у нашенско!

Хахааххахахаха

Странно, много запознат ми се вижда баце с плановете на прасчо. И къде отива, някъде където няма да имаме споразумение да ни го екстрадират? Или пъпеша мисли че когато някой не се подвизава по новините, това е достатъчно? Искаме да го видим осъден, РАПОНЕ! Ако не го направиш - то ще гледаме теб накрая. Ако дотогава не сме деградирали дотам някой доброволен отряд да не те хване и да те спука от бой насред жълтите павета.

По кой член от НК ще го осъдиш. Пеевски е по чист пред закона от 99% от българите.

Ако премиера имаше права да раздава присъди, БГ нямаше да е такава кочина.

Неграмотен простак от ДСБ.

denim58

Може би си забравил, че НСО пази Шиши и...снася информация, където трябва.

Отнесе ви като багер цинкова кофа!

Николов

Видях,че корифеят на герберската дълбосомисловност е тука и бързам да се допитам за съвети до него. Драги ми Аватарчо, вярно ли е, че такива задължения-да теглиш 18-20 милиарда заеми се правят само когато има големи падежи по стари задължения или когато има големи инфраструктурни проекти? Ако е вярно какви са тия големи падежи та изискваха такива "скромни" милиардни дългове,или кои са тия големи инфраструктурни проекти -дето ги започваме, та взехме назаем тия дребни парици? Ако не е вярно тогава за какво ги взехме, имаше ли нужда от тях за цялото общество или само за отбрана част от него.А случайно да знаеш за какво ще се използват тия парици? И още: казват ,че дефицита ни бил шест,седем милиарда-пък ние сме взели двойно повече заеми . Защо така бе ,братко? При липса на големи дефицити за какво ще се използват тия парици, дето остават отгоре? Ама моля ти се не навъртай старата грамофонна плоча ,че ще се плащат старите грехова на комунисти, царисти тройни ,еденични правителства! . Глождат ме тия въпроси ,брато , и знам ,че главата ти е равна на главите на три икономически светила от Кембридж и други подобни училища и икономическите ти познания са безкрайти като вселената, та да ме светнеш по тия така оплетени и неясно пусти проблеми. Иначе, знаеш ,че не се съмнявам нито на йота в благородните стремежи на ГЕРБ - чрез заеми,кредити и дългове да осигурят на държавицата ни най-светло бъдеще и сияйни висоти за всеки един от нас.

Avatar

Никольов, някой те е излъгал, че още сме в соца и някой е длъжен да ти обяснява едно или друго. Тц. Като имаш съмнения, че едно или друго не е както трябва, отваряш сайтовете на БНБ, НСИ, НАП или каквото ти трябва и четеш. Ще ти изляза скъпичко като даскалица, а и за празноглави комундели е излишно да се хабя - преди няма и 5 часа ти обяснявах за какво са заемите, и ей на - сега пак ме питаш. Тъй че - у лево!Готви се за конгреса, Мишето Миков ще ви обясни всичко, не се кахърете.

Вече втори ден столичният хайлайф е на успокоителни!

Цирк

Кабакчиев

Като няма по-голям циркаджия, българите карат с това квот' има.

Прокопиев, а тебе че те стреляме ли или че бегаш и ти

Будa

Демократи за силна България!

Марги Драганова

Непонятно ми е, защо точно такива като Костов, Доган, си избират ТАКИВА наименования на партиите.Доган, като служител на ДС, и участвал в ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС, остави етническте турци в най окаяното състояие,Защо Костов се пише демократ, след като ограби с приватизацията Държавата ни, и я направи СЛАБА Нито е демократ , нито направи лустрация , а направи червените мутри милионери, С това ли България е СИЛНА И ДЕМОКРАТИЧНА. лИКВИДАТОР НА ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМКРАТИЧНА ПАРТИЯ С Д С , сега избраникът му ще довърши и ДСБ. Байгън от такива лидери, съдбата на ДСБ , ДПС, БСП ,НДСВ, СА ОБРЕЧЕНИ ДА ИМАТ ЕДНА И СЪЩА СЪДБА.

Не-да

Нали ви казах преди време, че ще дам на Борисов 10 лв. - две по пет, за да разкара Цветан Василев и Делян Пеевски завинаги. Той не ги взе, ама свърши работата и сега парите ще ги дам за благотворителност!

приказки за аватари

Напуснал пеевски, ама бизнеса си му е все така тука - "ние пак сме тук"... Някоя лавка да се е изпарила? Ний не сме кьорави и малоумни бе, бацка, ако и да не сме от Банкя!

Eli Popowa

,Слушахнай внимателно цялото интевю. Направи ми впечатление, че ъакива, като Цветанка Ризова, не са на ясно, какво питатб Защо не бил осъден Христо Бисеров, Аб еГжо, Премиера не е съдия, и не издава присъди, това не го ли знаеш, Още няколко подобни въпроси ме накараха, да се урвърди мнението ми за българските журналисти.Или са мързеливи не четат достатъчно, или са тъпи и неграмотни.В това интервю Борисов беше точен и ясен, Може да не са съгласни някои , но това е факт. До сега ,двама български политици не са били уличавани, че са грабили от нас, т.н. НАРОД. Т ова са Росен Плевнелиев и Бойко Борисов. Чакам прогнозата на Дянков, че от Панамската история, че ще цъфнат такива като Костов, Овчаров,Масларова Христо Бисеров и Доган.

Кой кой номинира комунидa бокова

​Гаф! ЮНЕСКО обяви свещени за евреите места за "неразделна част от Палестина“ Израел е наречен „окупационна сила, Бенямин Нетаняху - пренаписват историята ни

Николов

Аз пак да попитам един по -долу, дето пише ,че важното е какво прави за народа и държавата. Та питам -тия заеми- милиардните- ,дето взема, това към това добро ли е за народеца и държавицата ни. Така де, само питам.

Добре е.

тука е така

Николов какво ги питаш,не виждаш ли че те са като религиозни фанатици спрямо Бойко. С такива хора няма как да се разбереш,те дори не допускат че той може да греши в нещо.Това е много страшно за съжаление,но те не го разбират. Мен ме боли фара Радан как ще го кръщават,защото политиката е за да носи добро на хората,а не хората да се опияняват с нея!

Ряпaтa

Господин Борисов ни направи богати и всеки ден ни учи как се правят пари

Aферa

ГРОТЕСКАТА БОРИСОВ. КАКВИ ЗАЩИТЕНИ СВИДЕТЕЛИ БЕ, АЛАНКОЛУ, СЛЕД КАТО НЯМА ПРОЦЕСУАЛНИ ДЕЙСТВИЯ И ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО?!

дебелян пеевский

Като за човек, който не чува и не говори за Кънев, ми праи вчепетление, че не млъква. По темата - това, че Пеевски си отиде значи, че вече има само една мафия - гербавата. Добре дошли в еднопартийна България, само 26 години след като ви извадихме чл. 1. от задниците. Безполезно поколение сте.

тука е така

Интересното е че това го научаваме от Бойко а не от Пеевски,незнаех че Бойко е секретарка на Пеевски.

aaa

eiiii nekadarnik ,,,vinetu ,perata ti gi niama ,izchezni v zatvora

свой

Тия от дсб големи простаци. Всичките сюридическо и икономисти тъпанари. Друго си е симеоновската школа за милиционери. Бий Бойко ПЕРАТА и ДИМКАТА са с теб.

Бай Миле

"Бойко открадна парите'

И каза - ще видим ..................

Атанас

Най-точно казано

хехе

Бойко си запушва ушите, за да не слуша Радан!!! Бойко дълбоко в себе си има презрение към учените и знаещи хора. Той счита, че е по-голям тарикат от всички и че от ИСкъро...и Витоша... Само че този път Радан го надигра. Абсолютно всичко, което прогнозира Радан Кънев се случи и Бойко сега е в небрано лозе. Затова няма ОЧИ, за да признае, че не е бил прав и че това което направиха с Цецо и Пеевски беше една голяма ГАВРА С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Вярваха, че са ни използвали, за да се върнат на власт и вече не им трябваме и ще карат постарому. Само че този път не познаха!

Avatar

Я кажи едно, дето Пърдан го е "прогнозирал" и се е случило? Изборите през май? "Борисов няма да е Премиер"? "Законът за право на избор по втори стълб е национализация"? Кажи да чуем поне ЕДНО вярно нещо, което е казал Пърдан?

Борисов има непоносимост към мъже около 1.60! И аз!

Радан учен и знаещ? В каква дисциплина?

Една сбъдната прогноза на Радан Кънев, моля! Мерси!

Никольов, някой те е излъгал, че още сме в соца и някой е длъжен да ти обяснява едно или друго. Тц. Като имаш съмнения, че едно или друго не е както трябва, отваряш сайтовете на БНБ, НСИ, НАП или каквото ти трябва и четеш. Ще ти изляза скъпичко като даскалица, а и за празноглави комундели е излишно да се хабя - преди няма и 5 часа ти обяснявах за какво са заемите, и ей на - сега пак ме питаш. Тъй че - у лево!Готви се за конгреса, Мишето Миков ще ви обясни всичко, не се кахърете.

х

девойко, не се напъвай толкоз,щот ще ти изкочи маясъла,тогава и тиквата няма да може да го набута обратно.

ДСБ - дебили срещу Бойко!

дебелян пеевский

Право е тарчето, не сме в соца. В соца по номинал всички бяха съсобственици, сега обаче сте наематели. А новият Тато е агента. Кой е хазяина, само господ и стари баби знаят ;)

Avatar

Верно ли? Я ни светни какво можехме да правим с нашия дял от "собствеността"?

роско

Дебелий, ние и тогава не бяхме собственици, а съ-кооператори. И както тогава, така и сега хазяите са шумкари. Също така държа да отбележа, че по соца си седяхме само в кочината, а сега, макар и наематели (макар да е доста спорно, щото по соца бяхме само арендатори по някакво си ПМС, а сега сме си собственици) - пак можем и да наемаме, и да пътуваме, и да виждаме как живеят хората, да ни прави впечатление разликата...... Те това няма да преглътнете никога, смотаните комунисти. Едно време ни залъгвахте с карти за бунгалата в Китен и Мичурин, а сега си изкарваме прекрасно по Турция, Гърция, Черна гора и Хърватска. Някой успяват и по-далеч да стигнат, но те са от хазяите, аз като наемател съм стигнал само до тези дестинации на море. Иначе ходим със самолети където си поискаме, и пак остават пари да си "платим наема". И нещото, което смотаните чугуни никога няма да разберете - ние сме свободни да го правим. И го правим. А вие си дръжте главите заврени отзад и скимтете за миналите времена. Няма кой да го допусне това да се върне, щото трябва да ходи на Слънчев бряг на почивка...... А това ще доведе до революция :-)

хехе

ами много просто - основната прогноза - няма стабилно управление в съюз с Пеевски и основен играч Цветанов!!!

hi hi

Ти не го слушаш но в замяна на това го споменаваш непрекъснато,което противоречи на твърдението!Обяснение за първосигнални привърженици на ТОЙ

Avatar

Ма сериозно ли той го споменава? Или всички журналя му го тикат в лицето какво бил казал и каква поредна фъшкия бил издрусал някъде?

АнтиГЕРБ

ТОЙ няма други привърженици освен първосигнални.

Не-да

Николов, защо Реформаторският блок подкрепи правителството за заема? И понеже споменаваш за икономически светила от Кембридж, да те питам знаеш ли нещо за Чикагската школа? Подсещам те с виц: след ипотечната криза в САЩ американците считат, че е по-сигурно да поверят съдбата си в ръцете на първите 100 човека в... телефонния указател!

тука е така

Бойко кажи къде са парите от КТБ,кажи за сделките на Пеевски как разпарчальосаха банката и откраднаха бизнеса на много хора чрез изнудване! Балкан който само го споменавате и пришивате на Костов струваше 300млн с дълговете,къде са 300млн къде са 4млрд?Ограбихте народа и го оставяте с немислими дългове за години напред,а онзи Сопола стои и дърпа конците на Цецо и твоите.

Avatar

Що Бойко питаш бе, кютюк, нали Костов щеше да казва? Той беше консултант за 30 000 на месец, неговите и на партията му милиони бяха вътре, банката фалира при Орешарски, докато Костов правеше "анализи" в подарената му от БСП "лаборатория' - награда за костинбродския метеж... Питайте Костов!

Що Бойко питаш бе, кютюк, нали Костов щеше да казва? Той беше консултант за 30 000 на месец, неговите и на партията му милиони бяха вътре, банката фалира при Орешарски, докато Костов правеше "анализи" в подарената му от БСП "лаборатория' - награда за костинбродския метеж... Питайте Костов!

Тъпак, Пеевски направи милиарди с подкрепата герп

Avatarке,много си тъпа,ама много...

Няма нищо общо с Пеевски, само временно му служи като секретарка.

Борисов станал секретарка на Пеевски? Не, братя, сложи му охрана от НСО!

denim58

Точно така.

Млад БЧК-ист оглави ДСБ, излязлата изпод крилото на Костов Нинова пък е на път да оглави БСП. Кво да ги слуша човек?

СТАТИЯТА Е ДОБРЕ НАПИСАНА,НО ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПИШЕТЕ И ЗАДАДЕНИТЕ МУ ВЪПРОСИ ОТ ВОДЕЩАТА.НА НИТО ЕДИН ВЪПРОС НЕ ОТГОВОРИ ТОЧНО.ВЪПРОСА Е ЗАДАДЕН ,НО ТАКА ПРАВИ ЗАВОЙ,ЧЕ СИ КАЗВА ТОВА ,КОЕТО ИСКА И ЗНАЕ ТОЙ.НЯМАШЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЛОНДОНСКИ ВЪПРОСИ.А ОТГОВОРИТЕ ИЛИ ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ СМЕ ГИ СЛУШАЛИ МНОГО ПЪТИ.НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГО ПИТА КАКВО СЕ НАПРАВИ С 20 000 000 ЛЕВА.ВОДЕЩАТА НАПРАВИ МАЛЪК ОПИТ НО ТОЙ СЕ НАПРАВИ ,ЧЕ НЕ ГО Е ЧУЛ.И ТАКА ЩЕ СИ Я КАРАМЕ ,ЩОМ КАТО ТОЙ Е НАЙ УМНИЯТ,НАЙ ГРАМОТНИЯТ И НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ.

s.djam

Пускаме пълния текст, който иска, да си го чете

НЕ 20 000 000 ,А 20 000 000 000 ЛЕВА ИСКАХ ДА НАПИША.

комунист от 92г.

Ади

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!

Борисович се опитва да си резне опашката като Илийката Павлов навремето ама нейсе, малко е позакъснял, първо, и второ, не го прави убедително. А и идиотите са на привършване. А и Господарите му май се понаситиха на кретенизмите му. Кой е жив ще гледа. Цирка. От ложата.

Николов

Аватарчо май се е уплашил да се обозначи, или главата му е изпразнена и от щампите, които бълваще ,и затова вече няма какво да каже. А аз не питам и не търся някой да ми отговори,задавам реторични въпроси-чувал ли си що е това-реторичен въпрос. Питаш, а отговорите ги знаят всички. А това че Пеевски бил изчезнал вече ,че не бил тук, че вече нямал никакво влияние-това са бабини деветини. Ми тогава кой издържа Леевски? Тонев? Ама като деца се питахме,когато някой иска да ни излъже:" ТУК плува ли корабче?"

Хахааа

Политическият ландшафт на свинарника стана вече нискобюджетна сапунка с любовни драми, драматични раздяли и естествено криминални препънки. Обаче данъкоплатецът си сипва и си плаща за следващия сезон.

"С Росен Плевнелиев работих прекрасно като министър, фантастично като президент." Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос на Би Ти Ви за отношението му към държавния глава. Повод бяха думите на Борисов пред националното съвещание на ГЕРБ в неделя, когато той обясни, че се замисля за принципно нов подход при издигането на кандидат за държавен глава, защото първата му работа след встъпване в дзлъжност е да се разграничи от излъчилата го партия. Плевнелиев свърши много работа. Считам, че той беше много добър президент и го имам за приятел, каза премиерът и обясни, че говорел по принцип. Много е важно той да довърши спокойно мандата си, затова казвам, че ще говорим за нашата президентска двойка през юни - юли, каза още премиерът и лидер на ГЕРБ. Близо 700 зрителски въпроса постъпили за участието му в ефира в понеделник вечерта. Няма да има смяна на никакви министри, отсече той. Много добър 4,50 бе оценката, която премиерът постави на кабинета си. "Мисля, че набират скорост и ще скочат още", добави Борисов. По повод аферата в ДАИ посочи, че транспортния министър Ивайло Московски съдейства. "Процесът върви много добре с абсолютно събрани качествени доказателства", обоснова се Борисов защо и неговата оставка не е на дневен ред. "Убедени сме, че това, което Москов е направил с тези ваксини, не е в ущърб на държавата", отвърна той на въпрос за проверката на прокуратурата за закупените от здравния министър Петър Москов турски ваксини. "Хората на Москов го предадоха, избягаха и го оставиха самичък. Затова ние му помагаме", поясни премиерът, попитан защо най-ревностно от членовете на правителството защитава именно Москов. И попита: "ДСБ в каква опозиция премина? Оставиха си всички хора във власта и казаха аз, ако искам, да ги махна. Защо не излязоха от Реформаторския блок?" Правителството, прокуратурата и службите са много амбицирани да сложат ред в държавата, каза премиерът. "Наред с всички задачи, които имаме, трябва и тази да се свърши – обществото и хората да зная, че всеки, който се опита да пипа в държавните пари, ще бъде санкциониран и наказан и дето се вика това, което ставаше последните 20 години, не може да стане сега", отсече министър-председателят." /24 часа/

Александър Алексиев

След поредното интервю на премиера Бойко Борисов, чиято личност години наред е обект на всякакви анализи и прогнози от политолози, социолози, антрополози, футуролози и други подобни интелигентурни лузери, искам да им кажа, че: НЕ Е НЕОБХОДИМО БОЙКО БОРИСОВ ДА ЗНАЕ ЗА КЛАВДИЙ, ДОСТАТЪЧНО Е ВИЕ ДА ЗНАЕТЕ! Горното е валидно не само за Клавдий, но и за много други неща. За несъгласните с мен се изкушавам да цитирам Джордж Стайнър, който е казал: “Има нещо достойно в това да застреляш някого, защото мненията ви за Хегел се разминават. Това би означавало, че тези неща имат значение. “ Sapienti sat. :) :) :)

не се опитвай да звучиш като интелектуален лузър, не си автентичен..

хахаха боклука

не иска да чуе каквото и да е друго мнение! Кой доведе Цв. Цветанов за директор на ИААА? Кой взе рушвета за това? Кой писа по салфетките? Цветанов не е, Московски не е , Бъчварова не е! Кой боклук доведе тоя крадец в Агенцията и срещу какви пари???????

Атанас

Тъпанар.

тука е така

Абе тая журналистка не се ли сети да пита Борисов от къде знае че Пеевски напускал страната,като тази новина за първи път излиза в обществото?

Мнозина престъпници ги хващат така -- споменават някой детайл, който е известен само на тях и на полицията.

БАЦЕ

ЧОВЕКА ДЕТО ОТКРАДЕ МИРЯРДИ ОТ ТОЯ БЕДЕН НЕЩАСТЕН НАРОД СЕ ИЗСУЛИ КАТО ПЛУЖЕК,НЕНАКАЗАН, СВЪХБОГАТ А ТОЯ ДРУГИЯ КРАДЛЬО МИ РАЗТЯГА ДЪФКИ,ДА БЕШЕ СИ ОСТАНАЛ НА КАРУЦАТА БЕ КЛШАР,ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО СИ КЛОШАР СЪБИРАЧ НА АРТИЯ СИ,СЪБРАЛ СИ ТОНОВЕ БАНКНОТИ АМА ОСВЕН ЗА ВТОРИЧНИ ЗА ДРУГАДЕ НЕ СТАВАТ,НЕЩАСТНИК,РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА

GAK

Без да съм политолог, предричам голям провал за ПП "ГЕРБ" и лично за ББ на следващите избори. Освен ако не бъдат тотално манипулирани. Войнстващата простотия и нахалната посредственост, превърнати от тези индивиди в политическа стратегия, вече се изчерпиха. Не помага и полулизмът, който до скоро действаше безотказно, особено върху маргинализираните електорални единици. Лъжите станаха твърде нагли, плитки и прозрачни. Най-лошото е, че след тях ще дойдат още по-нагли и още по-прости неграмотници. Георги Господинов уцели право в десетката със слогана "България е прекрасно място за напускане".

Avatar

Изостанал си нещо... мая Манолова и др. Костов отдавна го "предрекоха" - още 2013-та - "Борисов и ГЕРБ никога повече няма да се върнат на власт и да управляват". Пробвайте с нещо ново, тия вече сме ги слушали и чели...

Защо му е толкова важно на Бойко Борисов "дъвката" Делян Пеевски да си отиде? Защо ще напуска Д.С.П. страната? Апропо. Завина ги ли? Нали неговите медийни прислужници бранят "Баце" от гадните "метежници". Що си тръгва?

Коалиция Боган

Няколко пъти Борисов сочеше Пеевски като проблем в партнирането с ДПС. Когато няма да движи нещата от "Берлин" по заръка на бигбоса в Сарая, ще се гушне ли "Баце" със Сокола и публично? "Олигарх-изгнаник" звучи гордо. Апропо. Борисов твърди, че Пеевски щял да напуска страната. Какво ще стане с охраната му от НСО? "Бойко" не обажда. Защо ли? НСО не е приватизирана като "Булгартабак". Или?

Атанас Василев

Борисов, ако само го слушаш, цена нема. Почнеш ли да поглеждаш какви ги върши и илюзията свършва. Така че, последвайте съвета на Одисей: за да чуе сирените и нищо лошо да не му се случи, е требвало да го завържат за мачтата.

Avatar

Е а кажете какви ги върши де, всичките изведнъж станахте жуви Христосовци и взехте да ни говорите в притчи. Що не се пробвате да вкарате малко конкретика, или не ви изнася?

Когато Косьо Самоковеца и

Доктора вилнееха КОЙ беше Главен секретар на МВР???????

Avatar

ДС Ченгето Атанас Атанасов зам. председател на малкото БКП - ДСБ.

GAK 4/19/2016, 8:06:52 AM - "Без да съм политолог, предричам голям провал за ПП "ГЕРБ" и лично за ББ на следващите избори." *** Изостанал си нещо... Мая Манолова, Станишев и др. Костов отдавна го "предрекоха" - още 2013-та - "Борисов и ГЕРБ никога повече няма да се върнат на власт и да управляват". Пробвайте с нещо ново, тия вече сме ги слушали и чели...

Защо му е толкова важно на Бойко Борисов "дъвката" Делян Пеевски да си отиде? Защо ще напуска Д.С.П. страната? ...Апропо. Завина ги ли? Нали неговите медийни прислужници бранят "Баце" от гадните "метежници". Що си тръгва? Няколко пъти Борисов сочеше Пеевски като проблем в партнирането с ДПС.... Борисов е очеизвадно злопаметен. Справка - Дудука, Христо Бисеров, Цветан Василев, сега и Делян Пеевски. Йордан Цонев се извини. КОЙ е следващият?" Стайпериста

тука е така

От къде знае Борисов че Пеевски напуска страната?От къде?Доказателство е това че тези двамата хоро играят постоянно на гърба на народа.

Avatar

За глуповатото тролче "тука е така" и подгласниците му - Борисов е Премиер и като такъв знае най-много от всички какво се случва в страната - получава доклади от полиция, военни, пожарна, НАП, прокуратура, ДАНС, ВСС и всичко друго, за което се сетите. Получава я по закон, защото това му е работата - да ръководи държавата. Та тъпите ви въпросчета от типа "от къде знае" си ги запазете за кварталните вечеринки. няма нужда да ни досаждате с тях постоянно.

тука е така

Виждам че си някакъв придворен шут на премиера. Кажи ми като знае "най-много" от всички,това го казваш ТИ! Защо не знаеше кой е собственик на Булгартабак и защо не знаеше че Пеевски има участие в него?

тука е така

Бойко ке падне втори път!Само че този път от високо се пада лошо.

Смиагол

Тиквеника поне себе си да чуваше , ако не Радан ... пак щеше да е маааалце по добре , от сегашната тиквенияда .

И какво умно щеше да чуе от Гъза?

наистина ми е жал за теб, все по-трудно става за вас герберските тролове след изявите на баце и "видимите резултати" с корупцията. Междо другото Фидосова къде е?

излъган гражданин

"Първите големи резултати са огромните приходи, които дойдоха в бюджета" - моята заплата не е мърдала от 2009 г.

Avatar

Че каква връзка има твоята заплата с парите, които ние плащаме като данъци на държавата, за да ни пази, да ни строи пътища, магистрали, училища, да ни лекува и осигурява за старини?

В библията е казано - "По делата им ще ги познаете"! Не вярвам на думите на Борисов, защото развитието на държавата ни показва друго.Когато все повече хора стигнат до този извод - ще дойде края и на това управление.Това рано или късно ще стане, сега се вълнувам повече какво ще стане след това?

Avatar

Я кажи какво ти показва "развитието на държавата"? Ха-ха-ха-ха... Ей, това хептен неграмотни тролове взеха да назначават. То дори не владее терминологията, за да се одума, седнало коментари да пише! "Развитието на държавата"... Мъка!

Буда информира Цветанка, че Пеевски напускал страната. Ей така просто си напуска - ‪#‎КОЙ‬ то крал - Крал. Ама свинските опашки остават..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.