Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Карикатурите на Чавдар Николов отново могат да бъдат видени в канала му във vbox7.com. Вчера те бяха свалени малко след като той публикува видео карикатура, в която се иронизира премиерът Бойко Борисов чрез свързването му с т.нар. свински опашки.

ЗАЩО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ВИДЕО КАРИКАТУРАТА Е ПРОБЛЕМ? ГОЛЯМ

От Нова телевизия, която е собственик на vbox7.com, обясниха, че договорът на карикатуриста е прекратен, защото видеата с неговото творчество имат малко посещения.

Днес обаче премиерът Бойко Борисов заяви, че няма нищо против карикатурите, в които е главен герой.

БОРИСОВ: ВСИЧКО ТОВА Е УДАР СРЕЩУ МЕН

Той отрече да има нещо общо със свалянето на карикатурите на Николов и дори заяви, че ще ги пуска в собствения си профил във фейсбук. Малко след изявлението на Борисов творбите на Николов отново бяха качени във vbox7.com.

Засега няма официално обяснение за този обрат. 

Карикатурите могат да бъдат видени тук.

Ключови думи

Коментари

Пичкоманда

ХАХАХАХАХАХАХАХАХ! Нали не бяха "гледани", бе, нали не бяха рентабилни, бе, нали договорът бил изтекъл, бе, хахахаахахахаха! НЕЛЕПО!!!!

Явно в началото на второто тримесечие, което изглежда започва на 14 април, посещаемостта на сайта рязко е скочила.

Ми нали това беше целта бе, мозък.

ОФИЦИАЛНО

От централата на ГЕРБ каним всички противници на Лидера, на Гювеч от Оплетени Свински Черва и филии със свинска мас - БЕЗПЛАТНО! - УТРЕ ОТ 12.30 ПРЕД КРИСТАЛ!

Ровичков

Vbox7-притежател Нет Инфо.През април 2013 г. „Нет Инфо“ е закупена от „Дарик нюз“ ЕООД, собственост на „Дарик радио“ АД,собственост на Радосвет Радев – агент „Карак“.ДС групата-„София без блокади“...

Вече няма никакво съмнение - Нова и автора, играят комбина и си направиха феноменален ПР. С любезното съдействие на Клуб зет.

8

Щом Тиквоний лично е заявил че "няма нищо против"....

Николов

Най-точната дума за тая постъпка на Нова е -нелепо. А може би и отврат!

Искам да видя Николов ще продължи ли договора си с НОВА. Ще качва ли още карикатури в Вибокс. Ако продължи, значи е ясен

Смехотворци

Така всички гледания отиват на кино. Статистиката на човека кой ще възстанови?

Avatar

И пет канала да му направят, пак няма да го гледам. Бездарни соц. боклуци, самообявили се за "творци", могат да се гледат само от оскотялата червено-синя пасмина, която и без това намалява ежедневно - къде от чиста злоба, къде от глад поради некадърност и мързел, къде от венерически болести...

Николов

Аватарчо май е подивял от злоба и бяс. В главата му свети само звездата на ВОЖДА. Леле,горкичкият, какво ще прави ,когато тая звезда залезе. Ще го посъветвам тогава да се влюби отново само че в звездата на внука на Ким Ир Сен.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.