Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Нищо и никакви свински опашки, пък такива проблеми създават. To be continued", така лаконично коментира в профила си във фейсбук карикатуристът Чавдар Николов свалянето на клиповете му. 

Нова тв вчера изтри видеокарикатурата на художника, която осмива премиера "Свински опашки vs конски опашики", от своята платформа за видеосподеляне - Vbox7, както и от сайта си. С нея бяха изтрити и всички останали карикатури на Николов.

НОВА СВАЛИ ВИДЕО КАРИКАТУРА С БОЙКО БОРИСОВ И ДИНКО

Николов избра да отговори с това, което умее най-добре. Като доразви "свинската" тема.

ЗАЩО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ВИДЕО КАРИКАТУРАТА Е ПРОБЛЕМ? ГОЛЯМ

Във фейсбук вече се стяга протест в защита на Чавдар Николов.

Протест в защита на свободата на словото (и четката)

Нека всички български граждани, които сме възмутени от грубата разправа с карикатуриста Чавдар Николов, се съберем в градинката пред Кристал.

В петък в 12:30 на обяд ще покажем, че не сме съгласни и ще извикаме силно:

#СтигаВечеСвинщини

Ключови думи

Коментари

Евгений Лайнофф

„Във фейсбук вече се стяга протест в защита на Чавдар Николов.“ Там се „стяга", там и ще се проведе... :)

Тези приказки съм ги чувал от Стоян Михайлов преди 35 години и в по-цивилизован вид. И от ББ в по-нови времена (аз съм прост и вие сте прости...) Жалко е, че никога не сте имали, нямате и няма да имате други управленски козове освен простотията и робската психика на матрала.

Много точно си си подбрал името "Лайно"

А тиквата има големи ластуни!

Най-доброто изображение на пелеевски!

САЩ

Продължаващото влошаване на медийната среда и нарастването на корпоративната и политическа зависимост на средствата за масова информация бяха проблем и през 2014 г., е отбелязано в документа. Корупцията пречи на способностите на правителството и подкопава доверието на обществото и на бизнеса в съдебната система и други правителствени институции.

Боя се, че Цвъцо ще се обиди от отсъствието си сред Великите на властта!

той е ей оня срамен косъм под опашката.

С автограф от Радой

Последствията от една свинска опашка Как карикатура на Борис Димовски в сборника с епиграми на Радой Ралин „Люти чушки“ доведе до масови уволнения по Живково време

ББ = Тодор Живков !

Само дето е по-прост!

там съм!!!

Илияна

Дп

Само че този път не е Пеевски в огледалото. Нетинфо се управлява от Радосвет Радев и от Щосел. Художника най вероятно е засегнал голям рекламодател - да си разгледа карикатурите от преди месец-два.

хаха

хахаха - браво. Карикатурата е страхотна!

Зоолог

Мутрата е началото на свинята, опашката е нейният край.

пак притоплиха Пеевски на малоумните протестъри. Пеевски е предприемчив- може да отвори бизнес като предлага услуга Поемане на вината.

Сега ако съм на мястото на Пеевски ще излеза и кажа: Да аз наредих да изтрият карикатурите. С което ще убие на място групировката на Нова.

БОКО - СВИНСКАТА ОПАШКА

Право в десетката! Така спонтанно възникват прякорите, които остават за цял живот: БОКО - СВИНСКАТА ОПАШКА Свинята е ясна, свинемайката - също.

Бойко Борисов се обеси реторично на "свинските опашчици"

Дори и при живков карикатура на Борис Димовски в сборника с епиграми на Радой Ралин „Люти чушки“ излезна в книжарниците И ПО-КЪСНО ЗАПОЧНАХА ДА Я ИЗЗЕМАТ! мАЛКО ГИ ЗАТОЧИХА ДВАМАТА....

denim58

Тази карикатура на Ч.Николов е гадна. Да беше нарисувал и себе си на свинската опашка, защото когато ние протестирахме през 2013г., Николов работеше във в-к Преса. А в-к Преса, беше продукт и се издържаше от Делян Пеевски, тоест Николов си пълнеше хладилника с парите на Пеевски и си мълчеше! Много бързо забравяме тези неща. Така утре и агентите на ДС, ще Ви станат симпатични...

...

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

тука е така

Волгин е народоотстъпник!Това няма какво да го коментираме вече!!! А също така и Бойко Борисов!

За първи път виждам плешив Длиган

Соц. активни мероприятия без край... Един соц деятел нарисувал "карикатура" срещу Борисов, друг соц. деятел я махнал, а внушението - Борисов е виновен, щото карикатурата била негова. Сигурно има и тъпаци, които ще се хванат. Малко ли се хванаха и за Костинброд...

аферист

Вече ще ги гледаме във ФБ на ББ /Обещано от Баце !/ Явно някой си вкара един голям ... гол.

Развеселен

изтриването на карикатурите е груба селска проява. Още в древни времена Перикъл е подкрепял подигравките на Аристофан с него, защото е знаел, че хората се шегуват с него, но после го подкрепят като гласуват. Мислех, че Бойко Борисов е разбрал това заради положителния отзвук от майтапите му по "Господари на ефира", затова няма да се учудя, ако някой пъдар надолу по линията се е престарал и е зазвънял.

Радосвет Радев е агент на ДС. Кой свали карикатурите на Чавдар Николов? Кой?

гарга рошава

Кой го знае Чавдар Николов, кой ли е чувал за него? Ако не беше изтезанието "сутрешен блок", дали щяхме да се сдобием и с нов жанр, изобретен от гуреливата журналистиката "карикатура с опътване". При него с подходящи жестове и мимики, често гримаси, зрителите биват насочвани какво точно да си мислят, че е искал да ни каже карикатуриста и къде да се засмеем! Вижда се, че има огромно значение за кого и при кого работиш. Само при най-великите нито знаем, нито ни интересува кой им е плащал! У нас винаги така става - като те махнат и ставаш известен! Съдбата на всеки посредствен. А, и задължително има политическа поръчка и свирепа цензура с вой на полицейска кола със синя лампа!

авджия

Pegola,Пешо Пръча,гарга рошава,avatar...С колко ник-а мимикрираш,офицер Стоянов?

Граждански протест срещу задържането на героя от границата Петър Низамов- Перата се организира във Фейсбук. Той ще се състои днес от 17.30 часа пред Бургаския окръжен съд. „Да се съберем да подкрепим нашия родолюбец Петър Низамов.

Поредната свинщина в кочината,в която се е превърнала България.

Jack Daniels

Свинщини има и ще продължава да има докато има "свине" в парламента и министерският съвет. А за това, че те са там сме си виновни ние с негласуването си или с гласуването за "свинете".

Мдам, "кривосъдие за всеки" + "Престъпна мрежа" и "журналистическо" присъдружие - целият костов нужник в комплект... Липсва сал Пърдан, да го употреби...

ПРАБАБА 73

Едни свински опашки направиха грандиозен проблем.сигурно някой се е разпознал .ами това е така по цял свят.навсякъде има карикатуристи.спомням си вестник СТЪРШЕЛ,КЪДЕТО ВИНАГИ Е ИМАЛО ТАКИВА ДРАСКАНИЦИ.НО ДЕМОКРАЦИЯТА вече се превръща в тоталитарна.връщаме се много назад в годините.нали сме уж европейска държава и членуваме в ЕС.И ТОЗИ ,КОЙТО СЕ Е РАЗПОЗНАЛ ,ВЕДНАГА ГИ Е СПРЯЛ.

!!!!!!!!

Цялото съдържание с всички видеокарикатури на Чавдар Николов вече са качени в негов собствен, а не продуцентски канал във VBOX7. Това обясни пред Клуб Z мениджърът на компанията "Нет инфо" Христо Христов. "Той ще може да си качва видеата където и когато си поиска. Единствената разлика е, че ние вече няма да плащаме за това", обясни той.

$$$$$

Създателите на милиционерски активни мероприятия не се научиха да реагират в движение! А това ще е чудесно!

Avatar

А що станА с протеста? Ха-ха-ха-ха...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.