Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Все повече се убеждавам, че има конспиративен план за дестабилизация на България и той включва поне следните точки:

- Избиране на малоумници във ВСС, които се командват дистанционно със смс и сами тичат да се отчитат на политици и др.;

- Консултиране на избора на съдии и прокурори с корпулентни фигури;

- Назначаване на бутафорни персони за съветници на министър-председателя;

- Мобилизиране на пулверизиращата жълто-кафявата преса в защита на горепосочената взривоопасна смес;

- Вербуване на изпращялата част от опозицията да обяснява, че "хората няма какво да ядат, а те за съдебна реформа говорят..."

Как да не се дестабилизира държавата при такава атака?!

 

----------------

Коментарът на Даниел Смилов е от фейсбук профила му. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Ключови думи

Коментари

Точно в десетката.

Кабакчиев, враг на народа №1

Коментарът кефи, а положението си е пак точно толкова свинско. Ако банкенският бодигард за нещо е прав, то е, че е такъв мат'рялът. И какво реформа, промяна, а? Ще вземат изведнъж в един нов ВСС да се пръкнат едни будни и интелигентни лица .... В съдебната палата също, в парламента. Ами изобщо не мога да си представя такова нещо.

Ееее, чак пък да не можете да си представите, г-н Кабакчиев! Не е нужно да си представяте. Погледнете снимка от някой протест - малко ли са красивите, интелигентните, умните? Чак за парламент плюс съдебна палата едва ли ще стигнат, но поне палатата ще попълнят. Че не всички са юристи, няма никакво значение. До един разбират от съдебна реформа. И най-важното - те са чисти, честни и никой не ги финансира.

Яко

:))

Avatar

Тъпо. Яко тъпо...

Роудс

...а дългоушевия Цветанов,потрива доволно длани.Герб,сърп и чук,ще бъдат съвсем негови след известно време.Няколко годинки още имунитет,партийни субсидийки и рахатлък.Ох,котьооо...

Ченалова

Там е заровено кучето!

янето не е бутафорно, а водевилно.

Чета в Дневник заглавие "Съдебният съвет не видя проблем с есемеса до Борисов" и си викам -- все едно детски глист да види проблем в житейската си среда.

Развеселен

дани смилов е бесен, защото усеща колко самотни са ДСБ и протестърите. Те имат доверие от 2.9% и стотина протестъри на разположение. Ако не бяха лимонките им по съдебната система и умението им да генерират скандали, да сме ги забравили

от другарите

По-скоро ще забравиш колко топчици имаш в подчаталието!Тогава, ей Богу!,няма да си толкова развеселен!Защото без топки не става,другарю гербав комунист!герб>бкп!!!

Анонимен

Да вземем да си направим пак Съсела премиер.Той си е готова турска подлога на Сопола.

Лили

Майтап си правите ,ама тази мaфия ще ни удуши.

Преброяване на силите. Тук машинката работи.

ученик

"корпулентни","бутафорни","пулверизиращата" - думи ,думи! Тоя български говори ли?

Смилов е пропуснал първата точка. "Да питаш жена си какво да правиш". Нали така Даниелчо :-)

ПРАВ Е ДАНИЕЛЧО!!

Особено ако си забравил, колко "прозрачно и демократично" бе подменен състава на ВСС в 41-вио парламент с председател тетка ЦАЧЕВИЦА.. Как ПРЕЦЕДЕНТИНА са фръцна на клетвата на Марковска. Как пак той прати там да лежи седем години бивш главен прокурор - за "заслуги", че не си вършеше работата. А за семейните приятелки, СУПЕР юристи от ПУЦА на МВР за шефове на ВЪЗЛОВИТЕ СЪДИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ в тоз контекс, следва ли да са обаждаме.

Кабакчиев, враг на народа №1

Ще взема отношение към изказването на Анонимен1/18/2016, 6:37:08 "Да вземем да си направим пак Съсела премиер. Той си е готова турска подлога на Сопола." Аз, Кабакчиев, съм последният, който може да бъде заподозрян в симпатии към комунисти и конкретно към Станишев. Подлагал съм го десетки пъти на драстична критика. И затова съжалявам, че трябва да констатирам ето това изказване: „Турция е важен партньор за Европа. Изправени сме пред общи предизвикателства и си сътрудничим в множество области, по-специално в разрешаването на бежанската криза. Но не можем да си затваряме очите за увеличаващия се авторитаризъм на президента Ердоган, който упражнява все по-голям контрол върху медиите и съдебната система.“ Това заяви президентът на ПЕС Сергей Станишев на импровизирана пресконференция пред затвора „Силиври“ близо до Истанбул ... Питам: Кой български премиер или друг високопоставен член на държавата досега е изказвал подобна позиция? Отговор: НИКОЙ! Защото мнозинството български политици са ПОДЛОГИ! И, колкото и иначе да ми е неприятен Станишев, съм длъжен да призная, че изказването му е точно и навременно!

Изнервени ми се ви'дАт другарята от малкото БКП. Новият "десен проект" се оказа добре познатият, стар комунистически бардак - ДСБ. Всичките мини се оказаха с дефектни взриватели, скандалчетата се въртят ден до пладне от слугинските медии и потъват в гюбрето, изобщо, от нийде взора надежда не види. ВОСР-то все повече се отлага, а тов. Кънев е заплашен от завръщането на мистериозния любовник от странство и от нови пикантни кадри, запечатали пищната задница на самообявилия се за такава. Много гЪзирана стана работата...

Валентин Пиргов Христов

Даниелчо, акълът ти е колкото на Рада/нчо, т.е. в голям дефицит. Я се виж, че не си създал и управлявал и продал никакъв продукт, дори и партийка дори, пък даваш акъл на 1,5 млн. българи дето си избират ГЕРБ! Не чувстваш ли, че анализът според философията дето си я учил, съвсем друго показва? ГОЛА ВОДА СИ! ЯЗЪК ЗА ПАРИТЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ!

Джендо

Чедо,Пиргово!Къде видя,сине,1.5 млн.овци?Че то,толкоз чиляци няма по тъзи грешна земя!Затуй още еднаж ти казувам,чоджум!На север,на север,бедни ми момко,за да не срещат очите ти миражи!

Южен Вятър

Другари герберчета, музикален поздрав за вас. Гербавите се строяват за последен път Тиквата се уволнява, калинките реват Ах кога ли ще дойде деня Пак да крадна държавна пара Ах кога ли ще дойде деня Да се угоя!

КПДБ - оригиналът!

Все повече се убеждавам, че има конспиративен план за дестабилизация на България и той включва поне следните точки: - Запазване на малоумниците във ВСС, които се командват чрез кешови плащания и чести разходки на чист Драгалевски въздух, - Консултиране на избора на съдии и прокурори с Ването и Наско, може да участват Лозан, Нели, както и Руми и Влади /на запис/ - Назначаване на бутафорни персони за министри - като бившия на правосъдието, например, - Мобилизиране на жълто-кафявата преса /прикрита като дезодорант/ в защита на горепосочената взривоопасна смес; - Опорна точка на БСП /Българска селска партия/, че "хората няма какво да ядат, а те за съдебна реформа говорят..." Как да не се дестабилизира държавата при такава агресия?!

Avatar

Триъгълникът на злото е още активен и действа - Позитано - сарая - лабораторията. Може да са замислили нещо, че виж на Пърданча как му свиха сърмите - докато брътвеше за нов десен проект, сега изведнъж обяви мобилизация за избори и разширяване на ДСБ-то. Вероятно са решили да взривят основната бомба тия дни. Да видим какв ще е - медийна, управленска или истинска, като в "Света неделя". Костинброд 2 е задействан.

Българин

Остана ли някой гербав освен виртуалните герои? Цяла България вече го мрази банкянския.

Avatar

Видяхме на местните избори ха-ха-ха-ха...

mediapool

"...жълто-кафявата преса в защита на горепосочената взривоопасна смес" ****************************************************************** Това трябва да се отнася до вестника на Прокопиев - "Дневник"

Б.Борисов

Смилов? Да се опраска!

MTEL

Your message has been delivered to the following recipients: D.Peevski, S.Tsatsarov

djo

Абе "Българин" ти цяла България ли си?!

дебелян пеевский

И по каква причина неаргументираното мнение на някой си е "важна новина"?

българка

Влажен сън.......Цяла България вече го мрази банкянския...........Събуди се, муцка, събуди се! Сам си в купето.....

Съсел

Цяла България мрази украинския мелез, Фикуса и цялото дпс.

дебелян пеевский

Цяла България мрази себе си със страшна сила.

Хм

И да се държи Мутра за примат-министър. Да се гнетат с държавни пари сакати некадърия с приятелски фирми. И покрай това да се поебнюват кифли.

Жоро

Аз не виждам каква стабилност е имало в България, че да се "дестабилизира". Това просто е следващата стъпка на мафията, която ни управлява.

Ева Попова

От това което твърдите, ни става ясно, че правитеството, и Борисов са виновни за всичко, Сега вече ни стана ясно, че нямаме проблеми с съдебната система, въпреки, че доверието към тях е нулево.Как се получава това, като доверието към съдебната ни система е нулево, и ЕК ни изпраща от негативни по негативни доклади относно съдопроизводството ни. Защо ЕС са дволни от Борисов, защо той печелели за пордедн десети път избори. Объркваме се, толкова взискателни станахме, НО избирателно. Добре, свалят правителството, коя партия ще поеме управлението на страната ни, ДПС, БСП. Нека да сме реалисти, при това положение, че мераклията за Премиер, или Президент , може да получи най много десетина депутати, ще може ли да стане на която и да били институцияизбран. Тези мащбна , акция, да се сваля правителството на Борисов , ще ни струва ново 50,000,000 лева и пак същото

Джендо

Ева,Ева...Каква "мащабна акция" ти се привидя,мари?Че и паралянги някакви,смущават съня ти!И защо мислиш,бульо,че ще е пак същото,след като Стопанина на държавата,лъготи народа като...за последно?Самодържеца на БГ знае,че за последно царува и ще се опита заедно с бандата си,да направи куп бели."Мащабната акция" търси около Бойча и пасмината около него!

Божо

Тя България не мрази себе си...Ами мафията се готви пак за болшевишки преврат да си върне нейната държава, щото държавата и спъна пак мафиотския бизнес и на Кремъл чак не му хареса.

Иво

Бандата на Сатананишев и пасмината около него си намериха един чалгаджия Славчо да го направят ратай на нова партия за да излъжат тук там някой да ги вкара пак в Парламента.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.