Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Синдиците на фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ) са завели иск за рекордните 234 458 10 лв. срещу регистрирано в София еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД), показва отчетът им за предходната седмица.

Името на дружеството не е посочено поради ограниченията, свързани с търговската и банковата тайна. В списъка с кредитополучателите на КТБ, който беше разпространен от временната парламентарна комисия за източването на банката, не е описан кредитополучател с подобни параметри.

Според отчета на синдиците за седмицата от 13 до 19 ноември в резултат от техните действия в КТБ са постъпили 276 729,37 лв., като почти всички са от вземания по кредити на юридически и физически лица.

Докладът за първи път е подписан от трима синдици - Лазар Илиев, Кристи Маринова и Ангел Донов. На 16 ноември Росен Ангелчев, който заедно с Лазар Илиев беше назначен преди 9 месеца за синдик на фалиралата банка, подаде молба за неговото освобождаване, сочейки "лични причини" като мотив. На негово място Фондът за гарантиране на влоговете в банките назначи Маринова и Донов.

Ключови думи

Коментари

мони

Принос от синдиците засега няма.Трябва да минат съдилищата. В КТБ са постъпили 276 729,37 лв. Просто честни длъжници по кредити си плащат вноските! Не съм сигурен дали тази сума ще стигне за заплати на 380 чиновници останали в банката и разходите за охрана и прочие. Месеци: 1 2 3 4 5 6 7 8 Социално: 552 526 515 492 558 504 432 380 Здравно: 551 526 512 492 471 387 349 289

дебелян пеевский

Събрали са си заплатите синдиците. Останалото не им е работа. БНБ - най-добрият надзорник. Назначилите го - най-добрите политици. Облажилите се - най-умните в Бг.

Всеки месец ни дават приходите, а разходите на синдиците са огромни!

хаха

А синдиците кога ще търсят заграбените милиарди от прасчо Пеевски. Дори едната синдичка Кристи Маринова си е 100% престъпничка. Ако си спомните за случая Белведере и тя е замесена там.

Николов

Колкото по близо е вестта, че Гриша Ганчев ще спаси ЦСКА, толкова по- налудничави и измислени версии срещу него бълват медиите на Розовото прасенце. Разбира се зад гърба му наднича другият съдружник. Той, вълкът, е надянал овча кожа и си мисли ,че така ще се прикрие. Щом са готови за един футболен клуб да съсипят футбола в България какво остава и на държавицата ни и на народеца ни да посегнат. Смрад и воня.

Ама наистина ли мислиш така? Господи, колко болни хора има!

тука е така

Ще ги намерят сигурен съм,Бойко ще опраска всички моми в Б-я и ще се намерят пари,ако не стигнат ще преминена момците!

socialen

Ганьовщина от години е обект на изнудване от страна на Борисов и Цветанов.

tibia

Гриша Ганчев няма пари, но умело лъже феновете на ЦСКА и ги надъхва. Схемата е много семпла - чака се делото срещу него и най-вече присъдата и тогава като Сидеров с ще призове феновете да го опазят от гнилото правосъдие и да се вдигнат на бунт. Това е схемата на адвокат Дончева. Само обърнете внимание какви врътки са правени за тия 147 бензиностанции и ще разберете какви ги върши "великият" спасител на ЦСКА!

ИДЕ ЛИ?

Д.П. се изнесе заради “Булгартабак“, нишата бе запълнена веднага от Микренския Гном. Тия двамата и “премиера“ имат общи бизнеси от 20г. Цялата драма между тях се създава изкуствено. На Д.П. не му пука, че му използват името за да вдъхват страх. Ако няма нищо което да плаши народа, какъв комунизъм е това, питам? Гнома и той ще се налудува още малко и ще си бие камшика, точно преди да дойдат “янките“ и европейските институции, да разследват за нелегален бизнес с терористични организации. Тия танкери с петрол от Турция и Ирак, които се разтоварват тук, май не са останали незабелязани. Цигарите и амфетамините си ги знаят от преди, само дето сега излиза, че те водят война за да контролират всичко това, докато българските тарикати си шиткат стоката на всеки. Щом вече почнаха да спират плащанията по земеделските програми, значи вече им е писнало и скоро някой пак ще ни спасява. Иначе със съда се оправи още миналата година. Пратиха го да си внесе гаранцията при Цацата и сега вече са дружки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.