Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ВЕСЕЛИН ЖЕЛЕВ

НАШ СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК В ПАРИЖ

Това е най-голямата терористична атака в историята на Франция. Атентатите са извършени координирано на седем различни места между 21,30 и 23 часа местно време (22,30 и полунощ бългаско време срещу събота).

Станалото фигурира сред най-лошите сценарии на френските тайни служби - нападение, което е трудно да се предотврати и спре. Нападателите още не са идентифицирани. Според прокурора на републиката Франсоа Молен са "неутрализирани"  петима от тях.

Париж е пуст. Метрото с изключение на няколко станции работи но е полупразно. Префектуратата препоръча на гражданите да излизат само в краен случай. В цялата страна е в ход гигантска издирвателна операция. Границите на страната са затворени, но свръхбързият влак Талис от Брюксел до Париж не беше спиран за проверки на документите. Белгийският премиер Шарл Мишел съобщи, че граничният контрол между Франция и Белгия е възстановен.

В мястото на най-голямата касапница, концертната зала "Батаклан" има над 100 трупа по данни от 2 часа сутринта. Очевидци разказаха пред всекидневника "Пти паризиен", че видели силуети да се втурват през главния вход на залата и да стрелят във всички посоки около 21,45 часа в петък по време на концерт на рок групата Eagle of Death Metal.

"В един момент си дадохме сметка, че е истина, хората падаха като мухи", разказва 31-годишният Ерик.  "Помислих, че са пиратки, но видях, че хвърчат стъкла и извиках: Има хора, които стрелят, прикрийте се", разказва Едуар, 39 г. Друг свидетел говори за непрекъсната автоматична стрелба в продължение на 40 секунди. Нападетелите са били четирима или петима, брадати, застанали са зад бара в партера на залата и са започнали да стрелят по публиката, викай ки "Аллах е велик". После са се качили на балкона, което е позволило на част от хората в залата да се измъкнат.

После специалните части са атакували сградата.

Очаквайте кореспонденция от Веселин Желев за обстановката около залата "Батаклан".

Ключови думи

Коментари

Още колко има да падат. Немските медии, иначе до болка политкоректни, казват: ауфтакт!

Развеселен

политкоректните ни докараха това до главата

полицай

И в навечерието на тези ужасни събития в Европа нашите малоумни управляващи посегнаха на българския полицай, представяте ли си? Въпиюща некомпетентност, следствие на нулева експертиза за заплахите пред България. На фона на случващото се това дори не е некомпетентност, а престъпление! ... #извинетесеклубзъ

Колко такива са прекарани от български каналджии под зоркото око на българския полицай...

А каква е разликата между атентата и циганските набези и терор и убийства на стари хора по селата? Има малка разлика, във Франция ще ги арестуват или убият, а тук даже не ги и задържат при условие, че ги познават лично.Голяма полиция, голямо нещо.Наглеци.

До Полицай

Полицай, молете се на всички богове и началници такова нещо да не се случва в България, че колкото сте кадърни ще ни изтрепят всичките...

socialen

Желев нали днес заранта отишъл от Брюксел в Париж! От къде знае, че хората падали като "мухи"!

artist

Ами прочетете информацията и ще разберете! Желев цитира очевидци. Или Вие сте от тези,които четат само заглавията, но коментират!

socialen

Трагедията е тотална! Искам, обаче, и да припомня, че до ден днешен, в Багдад, в Алепо, в Триполи, Кундус, биват взривявани всекидневно стотици хора от същите тези, които снощи избиваха в Париж!

Развеселен

откъдето демократите махнаха гадните уж светски режими. С Кадафи, Асад и Саддам беше по-добре, отколкото с тези

Дървен и твоя побратим надървен, не спирате да ръсите глупости.Нали знаете, че мненията на комунисти и гейове не се броят.За всичко е виновен Путин, затова трябва да се ликвидира заедно с Асад.

Импала

Докато не обяват исляма извън закона, ще е така. Свидели на Йехова, и разни други секти ги гонят като престъпници щото не разрешавали кръвопреливане или не признавали националния флаг. А към религия призоваваща към обезглавяване на друговерците трябвало да сме толерантни... Розовобузестите лицемерни бюрократи от Педерастка Европа ще ни докарат това един ден и в България.

Мария Зангова

Кошмар и ужас. Думите са безсилни. Бог да прости убитите хора. Господи, помогни на Европа!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.