Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Положих големи усилия за Плевен. Да загубим този град.

Това обяви премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ на първата пресконференция след края на местните избори. Новият кмет на Плевен е Георг Спартански от РБ. Изборите там минаха в тежка битка, взаимни обвинения между ГЕРБ и РБ за фалшификации и купуване на гласове, а на финала здравният министър от Блока Петър Москов обяви във фейсбук:

"Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: "ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА."

"Плевен паднал. Дали щях да прочета, че е паднал, ако бях там", попита Борисов.

"С ГЕРБ никоя партия не може да се мери", продължи той.

Според Борисов "по-добро от това, което сме сътворили в момента въпреки нежеланието ни, няма как да се получи".

"Всички са победители като ги слушаш, ГЕРБ бил губещ. Огромни усилия положих да загубя този град. Да бъдат малко по-толерантни, малко по-скромни, да се говори, че паднал като при падишаха. Пази боже, да имам пресконференция, на която се хваля с един град. За да си запазим, държавата стабилна трябва да бъдем по-скромни",  добави Борисов.

И пак се обърна задочно към Блока:

"Въпреки всичко аз им пожелавам на всички успех и максимално дърпах юздите на партията. Колко пъти отидох аз в Плевен, в Добрич. Дали Плевен щеше да падне ако бях там. Ако искате да се пробваме на парламентарните избори да видим дали ще падне. Победил е независим, подкрепен кандидат".

На въпрос за сигнала, който зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски подаде за купуване на гласове от ГЕРБ в Плевен, Борисов се разяри:

"Найден трябва да ми се извини!. Цял ден слушан реформаторите какво правят, дума не съм казал!".

И обясни как разпоредил масирано полицейско присъствие в района, за да няма спекупации по темата.

Борисов продължи да се възмущава, този път по повод заявките на лидера на ДСБ Радан Кънев, че ДПС трябва да бъде изметена от властта:

"Що за изрази - да метеме, да изметеме, да изчегъртаме, да премахнеме. На тези избори се вижда, че ДПС е гарант за българските мюсюлмани".

Кандидат на ГЕРБ има най-голям шанс на президентските избори, продължи той разбора на политическата ситуация в отговор на въпрос. Преди време лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че е готов да се кандидатира за президентските избори.

"И жени имам, и мъже имам и то с над 80% бият, имаме си настоящ президент, да ни е жив и здрав, но ще дойде време, когато ще говоря по тази тема", показа Борисов строените зад гърба му успели на първи тур кметове и допълни, че от позициите, които РБ има в момента, не може да му диктува следващия избор.

"Ние още не сме отчели местните избори, вие ме питате за президентските. А резултатите сочат, че най-голям шанс има кандидат на ГЕРБ", отвърна Борисов. 

Класическият въпрос дали самият Борисов ще се кандидатира, го разсмя. 

"Откакто съм човек, ме питат дали ще се кандидатирам за президент", отговори той. 

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Кисел. Шефе, не може всеки град да спечелим - София, Варна, Бургас - не е малко. А че Москов е истерик това е несъмнено.

Капуто на тути капути, тиква де тути тикви, рапоно ди тути рапони, кой мое да се мери с тебе?

infidel

А за да загуби Пловдив на какви чудеса е способен ...

генно обременен Пърдялко

Току- що едно много противно, много мазно, много коварно, много продажно и много отвратително двукрако нищожество, на име Пърдялко Пърдялков, е изПИКал в кирливата си ПИКлива агенцийка ПИК, отвратителни цинизми и обиди по адрес на Кунева и д-р Москов! Абе, то бива слагане на властта, то бива лизане, ама това жалко нищожество, този смешен делянпеевски свиркаджия и гъзолицзец, е надминал дори и татко си, който по същия начин някога е лизал червени задници на другарите от ЦК на БКП и лично на правешкия говедар и масов убиец! Абе, кръвта вода не става!

Развеселен

целта на Недялко е да има хаос и безредие, които да облагодетелстват благодетеля му Доган.

socialen

Карастрофална ниска избирателна активност. Победители са символите на фасадната, олигархична, компрадорска демокрация - Борисов, Цветанов, Плевнелиев и преименувалото се СДС.

Трън

Баце направи изказванеТо 'да доведем държавата до успешен край'. Ако така дава и взима областни избори както в Плевен, все едно държавата му е баница, ще успее.

socialen

Народът спря да гласува, защото вече го е срам и не иска да е част от този фарс и да легитимира фасадната, олигархична, компрадорска "демокрация" Борисов, Цветанов, Плевнелиев и преименувалото се СДС. Гласуват само 1 милион неграмотници на Борисов с Вишу, продукт на нашата неолиберална, самофинансираща се пародия на образователна с-ма, и реститутките на СДСто.

ozzy

Абе волгин /с малко "в"/, по-глупав си и от Андролова.

Говори все повече като Лютфи Зидаров -- нищо чудно, ако се очертае рапрошман.

009

"Борисов: Тези резултати показаха, че с ГЕРБ никой не може и няма шанс да се мери (Обновена)" Драги съграждани, както казват - всичко е ок. Да влезе мъртвия! А вие имате алтернатива - Терминал 2 а ако Той благоволи може да имате и Магистрала 10. (Момент, почакайте. Засега се появяват грешни протоколи там където има само два кандидата. ГЕРБ прави всичко възможно за да се впише в Гинес като постигне грешни протоколи там където е само един кандидат. А това си заслужава чакането!)

тука е така

То бива бива самочувствие ама чак пък толкова!

тука е така

Социален стига си използвам думите на банкера Василев остави го намира!

Избираме си не само мутра, но и чудовище

Освен мутра, преминала през мракобесните школи на Симеоново и СИК, си избираме и чудовищен психопат на когото да поверим държавната власт, прекрасната ни Родина, парите си, бъдещето си, децата си.. "Не сме народ, а мърша"..

Падение

Виждате как се отнася и със своя, вече бивш кмет, с каква погнуса и жестокост, че не му донесъл победа, а за да унижи и реформаторите, че все едно им е поднесъл на тепсия един нищожество, което не му трябва вече. "Като го видях, казах на Цецка – тва не трябва да бъде кмет"............. "Тва" е човек, мутро, човек който до днес ти е играл по гайдата. Човек! Жив! С някакво достойнство (ако му е останало още такова, след като е обслужвал теб), със семейство, с чувства, мисли, индивидуалност и със сигурност по свестен като човек от теб.. А ти си просто един самозабравил се, овластен кретен и башибозук!

Adrian

Егати наглият лъжец е боко тиквата!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти да видиш какъв наглец е Тиквата. Победата на плевенчани е заслужена, постигната с много труд и никой няма право да я омаловажава. Това което каза това недоразумение е обида за всички, които решиха да изметат кликата.

Buda

Жалко, че тоя простак няма нормална опозиция! Вместо да са на топло с Цецо ушето те правят избори...

Гроздето е кисело!

анонимост

Ебати простотията написана от техни подръжници.Тези недоразумения тиквата и цефко кога ще ги вкарате в затвора където им е мястоти.Герберите са купили доста гласове за да управляват техни кметове.Кога ще се самосезира покуратурата-никога,а за геноцита прилаган от кратуната върху целия Български народ,сс че с мин.запл.може да се работи жеез да я увеличат работодателите докато си у фирмата,затова,че гърците питат в кой век живеем,че сме толкова бедни.За тези имн.др.неща не пишете а ни занимавате с купени кметове.Осъзнайте се малко мен въобще не мее интересува изборите и кой печели.Интересуваме до кога тиквата ще управлява държавата и ще ставаме благодарение на него все победни.Тези или ги трепете или ги вкарайте у затвора.Те са едни престъпници нищо пивече.ОСТАВКАТА ПОДАВАЙ ТИКВЕНИК ДОЛЕН 300лв. на месец тикво можеш ли да изкараш месеца.Идиот скапан,мръсен,геноцитен лайнар малоумен.мутра смотана.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.