Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българките купуват повече книги онлайн, отколкото мъжете, показва проучване на интернет магазина eMAG.bg, което е проследило търговията в сайта през последните 3 месеца. Според него 60% от направилите покупка на книги онлайн са представителки на нежния пол.
Средно човек купува по 2 книги, като 20% от потребителите правят поръчка дори за повече заглавия. Средната стойност на поръчка е 20 лева.
Най търсените жанрове са български и световни романи, готварски книги, детска литература, трилъри и криминални романи. Сред най-продаваните заглавия преобладават тези от чуждестранни автори.
Едно от основните предимства в покупката на книги онлайн е по-ниската цена. Отстъпката от коричната цена се движи между 10 и 75%.
Класацията на най-купуваните в eMAG.bg книги изглежда така:
1. "Зовът на кукувицата" (Робърт Галбрейт)
2. "Променета думите, променете света" (Джанет Смит Уорфилд)
3. "Сянката на чинара" (Джон Гришам)
4. "Е на квадрат" (Пам Граут)
5. "Ад" (Дан Браун)
6. "Наследницата на Валкорт" (Катрин Коулт)
7. "Рим, моя любов" (Кристин Хармел)
8. "Лекуване без лекарства" (Поля Димитрова)
9. "Любов" (Елиф Шафак)
10. "Напиши го и ще се сбъдне" (Хенриет Ан Клаусър)

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.