Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Траурен марш в памет на Борис Немцов ще бъде организиран утре вместо планирания протестен марш "Пролет" срещу управлението на Путин, заяви един от организаторите на демонстрацията Леонид Волков.

Немцов, който беше съорганизатор на похода срещу политическата и икономическа криза в Русия, бе разстрелян снощи с четири куршума в гърба.

"Новата трагична ситуация налага да променим марша. Той ще бъде траурен в сърцето на Москва", обяви Волков. Друг опозиционер Михаил Касянов уточни, че още днес с кмета на столицата ще бъде съгласуван маршрута на траурното шествие. Марш ще има и в Санкт Петербург, Екатеринбург, Калининград, Казан, Перм, Вологда, Воронеж, Самара, Ижевск, Оренбург, Челябинск, Киров, Ростов на Дон, Иркутск и други градове.

Според сведения на опозицията, които има от разследващите, по Немцов са стреляли от три автомобила на Москворецкия мост край Кремъл. С него е била 23-годишната  Анна Дурицка - известна моделка, но тя не е пострадала.

Ключови думи

Коментари

Боре

Майдана чука на кремлевските порти...

(Не) Развеселен

RIP. Поклон пред смелите хора, които излизат да протестират пред тирана!

ISTINA

СТРАХА ОТ АРХИПЕЛАГ-ГУЛАГ Е ОГРОМЕН, ЗАТОВА ТРАУРНИТЕ ШЕСТВИЯ И МИТИНГИ СА ТОЛКОВА МАЛОБРОЙНИ ЗА РАЗМЕРИТЕ НА НЕОБЯТНА РУСИЯ . . .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.