Антъни Джошуа нокаутира Франсис Нгану още преди да е изтекъл втория рунд в мача им по бокс в тежка категория в Рияд. Британецът не остави съмнения, че доминира над камерунеца с френски паспорт, който е бивш световен шампион в UFC, а в профи бокса има много малък опит.

Дългите прави удари на Ей Джей се оказаха непосилни за Нгану. Британецът свали опонента си с десен прав - след подготвящ ляв, в първия рунд. Франсис стана и продължи. 

Във втория Джошуа повтори упражнението с нов убийствен десен. Нгану отново стана, но веднага му се стовари нов юмрук и този път съдията на ринга направо сложи край на битката. Французинът получи медицинска помощ на ринга.

Малко по-късно двамата боксьори се поздравиха.

Двубоят бе проследен на живо от Тайсън Фюри, който в края на октомври м.г. се измъчи доста повече с Франсис Нгану, побеждавайки го по точки с 2:1 гласа. На Циганския крал предстои супермач в тежка категория с Олександър Усик през месец май - отново в Саудитска Арабия.

Победителят в този сблъсък ще е абсолютен световен шампион и Антъни Джошуа се надява да се бие с него. Но предвид това, че може би ще има и реванш между Фюри и Усик, е много вероятно Ей Джей да се изправи поне срещу още един съперник.