И ето, че дойде време за новогодишния хороскоп на Лола. Ако сте преяли, препили и все още сте коледно скарани с родата, хвърлете му един поглед – може да ви мине. Ако не ви хареса, изгорете Григорианския календар и се върнете към Юлианския – той може да коригира кривналите от пътя планети от вашите домове. Макар че не за бравяйте и старата българска мъдрост – „Бъди оптимист, винаги може да стане по-зле!“ Тоест, ако в този хороскоп не ви върви в любовта, защото сте Рак, по другия календар може да се окажете Дева и да закъсате и с парите. Но да не бъдем чак такива песимисти, все пак зодиите все още са само 12, а съзвездията са 13, така че винаги можем да минем и с номера, че фаталната липсваща зодия изкривява картинката в небето.

Овен

Очаква ви голяма любов с единствения подходящ за нрава ви човек – вие самите. Чакат ви дълги откровени разговори, в които най-сетне ще чуете истината: Няма по-красиви, по-умни и по-талантливи от вас. Всеки Лъв изглежда като проскубана котка край осанката ви, всеки Близнак бледнее пред чувството ви за хумор, всеки Водолей напомня на счетоводител в пощата, сравнен с дълбините на вашата духовност. Заради тези качесва в краката ви ще се стеле килим от припадащи от любов ухажори, джобовете ви ще преливат от пари, здравето ви, включително  и психическото (да, бе!), ще се стабилизира, а талантите ви ще се разгърнат – дали на скок на дължина, в писане на романи или в жонглирането с портокали – годината ще мине под бурни аплодисменти във ваша чест! Ако мислите, че авторката прекалява с пророчествата за тази зодия, защото и тя е Овен, прави сте.

Телец

2024 година е вашата година, скъпи Телци. Ще има луканка, ще има баница, ще има кралско суфле и бейски яхнии – ще ядете, ще готвите, пак ще ядете и въпреки това ще останете стройни! Тази година най-сетне ще се научите да пазите парите си и да ги умножавате разумно. Ще завършите образованието си или ще го продължите към по-висока степен. Това, което досега другите зодии възприемаха като темерутско мучене от Вас, ще се превърне в музика за ушите им и навсякъде ще ви слушат в захлас. Ако ви предстоят изпити – ще ги вземете. Децата Телци най-сетне ще започнат да слушат родителите си, а родителите – децата си. За домовете, в които всички са Телци, това може да се превърне и в малко препятствие – всички ще мълчат, за да слушат какво казва другият. Разбира се, чака ви и една хубава любов, която ще ви окрили и ще извади най-хубавото от вас наяве. Също така ще сте здрави през цялата година, което е хубаво, но носи и малки неудобства – няма да можете да кръшкате от училище или работа.

Ако мислите, че авторката на този хороскоп има деца от тази зодия, прави сте. В крайна сметка за какво са ни връзките, ако не ги ползваме.

Близнаци

Секс, секс, секс! Какво друго да кажа, скъпи Близнаци? Секс, пари и слава – няма да ви е лесно с толкова рахат през 2024 година. Годината обаче няма да е хубава за всички – някои от вас, ще загубят избори, други ще се простят с избиратели. Не посочвам нито към Тръмп, нито към Борисов, но звездите... звездите говорят...

Отделни политически представители на зодията ще се преместят да живеят в нов град – например Барселона. За онези Близнаци, които не се занимават с политика обаче, звездите чертаят една година, пълна с прекрасни преживявания, почивки, пътувания. Най-сетне ще се сбъдне мечтата ви – да работите по-малко, а да печелите тройно повече. Ще обичате, ще ви обичат и ще се научите да правите сиеста.

Рак

Здраве и спокойствие – това ви очаква през следващите 12 месеца, скъпи Раци. Това ще е една година на приятелства, уютни моменти и хубави новини. Ще спрете да пушите, ще спрете да пиете, ще започнете да се храните разумно и току-виж, изкарате повече от месец във фитнеса. Но не се отчайвайте – и без пороци животът може да бъде хубав. Особено, когато ви дадат най-сетне очакваното повишение и започнете да се чудите какво да правите с всичките тия пари, след като вече не пушите, не пиете и избягвате пороците. Не се стресирайте прекалено обаче, обърнете се за помощ към някой Близнак или Овен, те ще ви помогнат с харченето.

Лъв

Скъпи царе и царици на зодиака, 2024 ще е една кралска година за вас. Годината ще започне с това, че още преди да е съмнало всички бивши гаджета, бивши пирятели, заядливи колеги, проклети началници и прочие Юди ще дойдат при вас, за да кажат поне три пъти: „Прав беше! Съжалявам!“ След което ще ви повишат в работата и ще спечелите от тотото. Ще ви канят непрекъснато на гости и да кумувате – даже и да не ударите шестицата. Цяло лято ще правите бурен секс, а наесен ще отидете на почивка на Карибите. Или в Ахтопол – зависи каква  е печалбата от тотото. Във вас ще се влюбят безпаметно Телци, Овни, Близнаци, Раци, Риби и Водолеи, а Скорпиони, Везни, Деви ще флиртуват денонощно с вас. Козирози ще ви правят подаръци, а Стрелци ще ви напишат ода. Ще ви поканят да играете в националния отбор по футбол, даже и да не разбирате от този спорт – пак ще сте по-добри от останалите. Бил Гейтс ще ви иска съвет, а Денков и Габриел – подкрепата. Ако не ви мързи, откликнете. Само с вашите знания, опит и харизма ще се оправи тая държава.

Дева

И на вас ви предстои съдването на една мечта – ще харчите, колкото си искате, и пак ще имате пари. Какво по-хубаво? Освен разбира се, идеално подредени ресни на килима. През 2024 година децата на Девите ще се научат да си оправят стаите, даже и да са в пубертета. Какво по-умилително за една майка Дева от подредени деца? Мъжете Деви ще се сдобият с почти нов автомобил на приятелска цена, като наистина преди вас ще го е карала само германска баба от гаража до магазина и обратно. Резервирайте отсега почивки в Гърция, Сърбия и Велинград, защото идната година ще изсипе рога на изобилието от почивки за вас. Каквото сте изработили досега, ще ви се върне тройно идната година и най-сетне може да си помързелувате, без от това да страдат финансите ви.

Везни

Мъжете Везни през тази година ще се запознаят със Скарлет Йохансон. Това ще е доста усилна година за самата Скарлет, но пък много приятна за мъжете Везни. Жените от тази зодия, както е обичайно, ще имат по-голям избор. Кеф ти Брад Пит, кеф ти Графа... красиви и известни мъже ще се състезават за вниманието ви. Обвързаните ще получат много подаръци от половинките си (конкуренцията задължава) и освен това хората, с които съжителстват, внезапно ще открият любовта си към готвенето  и чистенето. Така че, скъпи Везни, чака ви една бейска 2024 година. Ще лежите по диваните като един бей, а хората около вас ще ви обслужват, глезят, правят подаръци и пращат цветя.

Скорпион

Най-сетне проблемите ви ще се разрешат, при това от само себе си. Ако сте Скарлет Йохансон, всички мъже от зодия Везни ще ви ухажват, ако не сте – ще ви обърнат внимание и представители на други зодиакални знаци. Мъжете Скорпиони ще получат любов, за ккавато не са си мечтали вече – обвързаните ще се влюбят отново в половинките си, а самотните вече няма да са самотни. Повишението на заплатата, което очаквате от 18 години, най-сетне ще е факт през тази година. С него ще си позволите  и мечтания круиз до екзотични държави, както и приятни моменти с целия балет на ГДР. Децата ще се обаждат редовно, ще си пишат домашните и няма да пропушат и през тази година, а някои на подходяща за това възраст най-сетне ще се оженят. Всичко ще е наред, скъпи Скорпиони!

Стрелец

През 2024 година цялото семейство ще ви ухажва и ще ви показва обичта си. Децата и родителите ще ви слушат, особено, ако са Телци.  Ако сте все още несемейни, влезте най-сетне в Тиндър. Очакват ви много романтични мигове. Не казвайте „не“ веднага, давайте втори шанс. Здравето ви ще е непоклатимо, особено, ако спрете да ядете тия тави с баклави – Коледа мина! Семейните Стрелци ще изкарат цели 12 месеца без нито един скандал, а студентите ще теглят на изпита само онези теми, които са си научили. Чакат ви пътувания в чужбина, за да пробвате как е новият Шенген. Колата няма да дава ядове, а сметките за ток и газ ще паднат драстично. На тази зодия с епада и изобилието от награди, призове и обществено или професонално призвание. Най-сетне шефовете ще аплодират работата ви и ще признаят, че не могат да се разделят с вас, затова ви вдигат заплатата с колкото поискате. Все пак, гледайте да е реалистично – не повече от 180%, за да остане и за коледен бонус.

Козирог

Повечето от вас, скъпи Козирози, най-вероятно работят в банка. Ако не, ще започнат да работят в банка. Ще ви повишат. Ще станете директори на банката. Ще пътувате често в командировка, все с първа класа и в петзвездни хотели. Ще сключвате изгодни договори и ще направите бързо име като търсен специалист. Ще валят оферти за работа и от вас ще се иска просто да си изберете най-желаната. Списание „Форбс“ ще пише за вас, а ПИК – не.  Половинката ви ще наследи много пари от далечна роднина. Ще погасите всичките си кредити. Голям апартамент в центъра на София ще е една от многото ви изгодни покупки през идната година. Някои от вас ще се сдобият и с вила в Гърция. Пенсионерите ще получат двойно увеличение на пенсиите и ваучер за платен ток за 12 месеца. Внимавайте с яхтите, може да се сецнете, ако управлявате вие, затова оставете тая работа на капитана.

Водолей

Вие ще сте благословия за целия български народ, скъпи Водолеи. Някои от вас ще вземат следващия Букър, други Пулицър, а трети ще ги номинират за Оскар или поне за Аскеер. Ако пишете, всички ще се редят на опашка за произведенията ви, ако рисувате – Ватиканът ще ви направи няколко поръчки. Ако пеете, почнете да рисувате, щото музикант къща не храни. Но ви чакат успехи на всички духовни поприща, пък дори и те да се изчерпват само с фейсбук. Всички ще четат и ще говорят за статусите ви в социалните мрежи. Ще имате слава, а славата носи пари. А хората, които имат слава и пари, обикновено са неустоимо красиви и забавни. Всички ще ви харесват, ще се смеят на вицовете ви и ще ви молят за приятелство. Дори и собствената ви съпруга. Децата ви ще се гордеят с вас и ще разказват на всички какво сте им казали на последната семейна вечеря. Родителите ви ще се чудят с какво са заслужили такова прекрасно дете. Ще ви канят на всички купони, ще ви дават за пример и ще ви черпят с баклави и шоколади.

Риби

Макар и накрая на зодиака и за вас остават хубави новини, драги Риби. Това е зодията на бебетата през 2024. Ще се раждат Риби и Риби ще раждат – първо, второ, трето и близнаци. Всичките желани и планирани. Към бебетата ще има и мълчаливи, не критикуващи, но умиращи да помагат баби. Свекърви, тъщи, родни майки ще ви звънят всеки укиенд да ви окуражават да излезете да си починете и ще гледат децата. И няма да очакват благодарност в замяна. Рибите, които вече са баби и дядовци, ще получават послушни внучета на гости, с които ще прекарват незабравими моменти. Когато моментите станат уворителни, родителите на внучетата ще идват да си ги взимат. Пенсиите ще стигат и за „Джъмбо“, и за санаториума. А заплатите ще са достатъчни за всички такси поп лагери, клубове и музикални школи. Всички деца Риби ще получат място в детската градина през 2024.   Всички родители Риби също.