БългарщинАта се отплаща! Това поне излиза от един документ, изваден от разследващия сайт BIRD. След къщата на Костя с изглед към морето във Варна, вече ще говорим и за имотния 17-годишен син на Цончо в кв. Горна баня.

Да напомним - това са само някакви неща, до които репортери са стигнали - ние не знаем дали това са всичките неща.

И понеже Гешев обичаше да повтаря - "съдебната рефома ще напълни ли чиниите", оказва се, че неговата е била предварително напълнена с 35 000 държавна пара. При това само за една командировка - за да се снима с "най-влиятелните еврейски организации" в САЩ, пак по неговите думи.

Иначе отговорът е еднозначен - да, ще я напълни. Освен по-малкото такива командировки и мултитемпературни охладители, ако нямаше крадливи политици, или поне имаше кой да ги "пляска" през ръчичките, всички щяхме да сме по-благоданстващи. Може би затова Атанас Славов иска да блокира всячески назначението на Борислав Сарафов - този път пред ВАС.

А в Русия - за такива, които не слушкат, продължава основен враг да е не друг, а земното притегляне. Така например загинала 28-годишната вицепрезидентка на "Локо банк".

Земното притегляне ще трябва да преодолява и един-милиард-доларовият пилон, който ще вдигат в... не познахте - не у нас - в САЩ! Както се казва - имат пари, угаждат си!