Насред преговори за правителство, политически и дипломатически кризи, едни 4000 лв. доминираха в съботния ден. Толкова, по думите на Лена Бориславова, била надницата на пропагандатор на руските тези в България.

 
Засега разговорите за нов кабинет с партньорите в стария вървят повече от добре -всички са доволни, има само една подробност - гласовете им не стигат. Взели са си обаче поуки от грешките и смятат да се поправят.
 
 
Главният прокурор Иван Гешев изведнъж се оказа, че мнение по темата за руски шпиони в България няма, има време само да възхвалява прокуратурата като "последна преграда пред беззаконието във времена на разпад на държавността".
 
 
Войната в Украйна продължава, руснаците опитват да завладеят Лисичанск. Според актуалния доклад на британското военно разузнаване обаче силите на Кремъл изчерпват съвременните си оръжия.
 
 
Събота няма да е събота без фейлетона на Лола Монтексьо. И един много кратък цитат: "Мен, ако питат, и тия 4000, дето са давали, са много. Просто им се чудя защо си хабят парите и за посолство, и за шпиони. Ми не са казали, не сме им свършили работата".