Страхът е голям и "Сталинград" дебне отвсякъде. Така може да бъде обобщена новата опорна точка на Кремъл, след като съветникът на руския президент Антон Кобяков сравни кибератаките срещу Икономическия форум в Санкт Петербург с нацистките бомбардировки в Сталинград по време на Втората световна война. Той обвини за нападението страни като САЩ, Украйна, Индонезия и Бразилия, макар че никой досега не е поел отговорност.

 
Дясната ръка на бившия служебен министър, бивш министър на отбраната, а отскоро и партиец - Стефан Янев - Ралица Симеонова, го напусна още в деня на учредяването на формацията му. Тя не била съгласна с "кадровия въпрос", по думите ѝ всякакви "отломки" искали да се намърдат в "Български възход".
 
 
МВнР излезе с позиция относно предложението на Председателството на Съвета на ЕС за Северна Македония, в която изтъкна, че "Българската страна приветства конструктивния подход на Франция". Министерството призова Комисията по външна политика на НС да насрочи заседание, на което "да бъде формулирана консолидирана българска позиция".
 
 
Главатарят на отцепилите се депутати от ИТН Радостин Василев изрази увереност, че правителството няма да издържи на вота на недоверие и предрече нови избори. "Продължаваме промяната" получи такъв тласък от предателството на ИТН, че в момента би трябвало да иска избори", изтъкна министърът в оставка.
 
 
От Foo Fighters обявиха два огромни концерта в памет на своя барабанист Тейлър Хокинс.На концертите ще вземат участие "звезди" като Брайън Мей и Роджър Тейлър от Queen, Геди Лий и Алекс Лайфсън от Rush , Криси Хайнд, Лиам Галахър, Джош Хоуми, Supergrass, Марк Ронсън, Крис Чейни от Jane's Addiction, Стюард Копланд от Police и други. Приходите ще бъдат връчени на семейството на Хокинс, който почина на 25 март в Колумбия по време на турнето на групата.