Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Шофьорът на блуса" - пълна с вълнуващи моменти и разговори, непубликувани снимки, интересни лични истории и още куп любопитки за неповторимия Буги Барабата (Марио Събев), вече е факт.

Певицата Светлана Близнакова-Севи – авторка на книгата, е нарисувала и много скици за изданието, които създават уникална атмосфера. Тя припомня и лафа на Буги:

 “Всеки може да напише книга, но да я прочетат могат само грамотните.“

Кръстник на подзаглавието на изданието “Шофьорът на блуса“ пък е Рали Велинов (басист и приятел на Севи). Като отправката е към кариерата на Буги на скромен шофьор на камион, преди да стане звезда, поет, певец, радиоводещ, или казано по новому - инфлуенсър.

Страхотно събитие, полято с любимото на Буги "да си отворим по едно кафе", се състоя през седмицата в “Блус бара на Кръпките” при вход свободен.

На сцената застанаха самата Севи, Васко Кръпката, Елена Розберг, Георги Згуров-Гурко, Краси Москов, програмният директор на Z-Rock Спас Шурулинков, Ники Кънчев и много други музиканти, водещи, звезди и не само... 

Спас Шурулинков, бизнесменът Анатоли Павлов, авторката Севи, Васко Кръпката (от ляво на дясно)

“Отне ни близо две години и половина, сложна задача. С това изпълняваме цел номер едно.

Цел номер две е паметник за любимия ни колега, но тя се отлага напред във времето, тъй-като проектът за паметник засега попада в Параграф 22 в общината и ще е нужно още време, докато се разблокира.

Така или иначе, всички събрани пари за паметника се пазят зорко, а към тях ще прибавим и всички приходи от новата книга”, каза шефът на Z-Rock Спас Шурулинков,

Вечерта премина с много свирня, купон и, разбира, се спомени за Буги, който ни напусна през юли 2019 г.

Книгата “Буги Барабата: Шофьорът на блуса” официално е на пазара и може да бъде закупена от сайта на Z-Rock. Книгата не може да бъде закупена от офиса – само и единствено онлайн. 

А за онези, които имат интерес към лимитираното издание на книгата, можете да го поръчат на имейл [email protected], със събджект "Искам лимитираното издание", заедно с име и фамилия, телефон и адрес. 

Освен луксозното издание, във вечерта на промоцията имаше и 100 специални колекционерски комплекта с крафт бири, подложка, отварачка, тениска.

Създателите и издателите на книгата, приятелите и колегите на Буги отново уточняват, че парите, спечелени от всичките й варианти, отиват директно във фонда за построяване на паметник на големия музикант.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.