Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

САЩ обмислят дали да дадат на Украйна от ракетните си системи за залпов огън, които могат да нанасят удари много по-дълбоко в територията на противника отколкото сегашните украински оръжия. Според Киев това би могло да промени хода на войната. Но във Вашингтон някои се опасяват, че Украйна може да използва тези оръжия, за да обстрелва територията на Русия. 

 
Не е изключено украинските части да се изтеглят от Луганска област, за да избегнат обкръжаване от руските сили.
 
 
В руския Далечен изток комунисти в местен парламент се обявиха против войната. Като начало им изключиха микрофоните.
 
 
А у нас, ех, у нас е все така... Сърбия окончателно реши, че няма да ни върне Цветан Василев. Дала му била политическо убежище още преди година. 
 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.