Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският актьор Кевин Спейси е получил четири обвинения в сексуално посегателство срещу трима мъже, съобщи британската прокуратура днес, цитирана от Си Ен Ен.

Обвиненията са свързани с два предполагаеми инцидента в Лондон през 2005 г., други два през 2008 г. и още един в Глостършър, Западна Англия, през 2013 г.

Предполагаемата жертва на инцидентите от 2005 г. вече е на над 40-годишна възраст, докато двамата мъже, за които се твърди, че са замесени в инцидентите от 2008 и 2013 г., вече са на над 30 години.

Решението за повдигане на обвинение срещу Спейси е извършено "след преглед на доказателствата, събрани от столичната полицейска служба в рамките на нейното разследване".

Въпреки че обвиненията бяха повдигнати в четвъртък, в момента Спейси не е в Англия или Уелс и те не могат да бъдат влязат в сила, докато не влезе в една от тези страни, съобщи говорител на прокуратурата пред Си Ен Ен, без да уточни дали ще бъде искана екстрадицията на актьора.

Спейси спечели две награди "Оскар" за ролите си в "Обичайните заподозрени" и "Американски прелести". През 2017 г. актьорската му кариера се срина след обвинение, че на 26-годишна възраст се е възползвал сексуално от 14-годишния Антъни Рап. По това време актьорът участва в популярния политически сериал по Netflix "Къща от карти", откъдето е изгонен. В последствие над 30 мъже заявиха, че са жертви на сексуални посегателства от страна на Спейси. Той се завърна към актьорството едва през последната година.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.