Фенклуб "Сектор Г", който обединява организираните привърженици на ЦСКА-София, отговори на Гриша Ганчев, който вчера даде пространно интервю пред представител на клуба, публикувано на официалния сайт и във Фейсбук.

Личи, че "червените" меко казано не са останали доволни от казаното от собственика на ЦСКА-София на базата на въпроси, зададени в социалната мрежа. 

"Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя винаги трябва да бъде разобличавана, а фалшиво облечената в скудоумия демагогия - безмилостно разсъбличана", така започва изложението на запалянковците на страницата на фенклуба във Фейсбук.

Нататак следва "разбор" на някои от най-важните теми, засегнати от боса. Феновете се спират на селекцията , треньорите, темата с маркетинга, засегнатият от Ганчев казус, че с присъствието си на "дървеното" кафене на ст. "Българска армия" стряскали хора, водещи децата си да тренират...

"Кому иначе са нужни бушони като Милош Крушчич и Саша Илич?", риторично питат те към края. 

Последният е сърбинът, който, поне по твърденията на спортни медии, вече се е съгласил да стане старши треньор на отбора и съобщението за назначението му е само въпрос на време.

Накрая "Сектор Г" завършва със седем въпроса, които публикуваме без редакторска намеса:

За финал бихме искали да зададем и няколко случайни въпроса, за следващото блиц интервю:

Истина ли е, че настоящото пресаташе на клуба е искал да напусне почти веднага след постъпването си, но е "оставен" насила на граждански договор и с ограничени функции, докато момчето за всичко Влади Василев се мъчи да "ръководи" медийната политика на клуба, очевидно крайно безуспешно?

Казахте ли на Стойчо Младенов на последната ни обща среща "Ти къв си, да не си скаут, че да ми водиш некви играчи?" Това според вас съгласуване на трансферите ли е?

Има ли вече кой да пусне таблото на Армията?

Скрихте ли умишлено разрешителните за едната от подготвяните от нас изненади за финала, която щеше да доунижи онези отсреща? Заради голия за*ник на Наско Сираков ли стана така, или заради нещо друго?

Има ли нещо вярно в твърдението, че маркетингът на клуба е занемарен умишлено с цел да не се убеди армейската общност, че ЦСКА има повече от необходимия потенциал да привлича инвеститори и респективно да се самоиздържа и без вас?

Истина ли е, че не сте осигурили всичко необходимо като информация на потенциалните купувачи, проявили интерес към придобиването на контролния пакет акции на клуба преди известно време? Ако да, с каква цел?

Ако за вас победите и ЦСКА не са на всяка цена, защо продължавате да мъчите и себе си, и нас с очевидната си невъзможност да изведете клуба там, където му е мястото?

Част от ръководството на клуба тръгва на обиколка из страната

Данаил Ганчев - синът на Гриша Ганчев, и изпълнителният директор Филип Филипов тръгват из България на срещи с привърженици на клуба, обяви официалният сайт.

Това също е нов подход, както и вчерашното интервю на Гриша Ганчев.

"Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки!, се казва в съобщението.

От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България.

Ще се свържем допълнително с фенклубовете в различните градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!"