Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фенклуб “Сектор Г”, обединяващ някои от най-големите запалянковски фракции на ЦСКА-София, обяви, че ще бойкотира мачовете на отбора и ще "предприема действия, които счита за уместни".

Позицията е публикувана във фейсбук. Протестните действия ще продължат “докато настоящото ръководство на ЦСКА е на кормилото му”.

Агитката не бе в сектора си на домакинския двубой с “Ботев” (Пловдив), завършил 0:0. След края му играчите бяха изведени от сектор Б, откъдето и влязоха на стадиона. В опит да отидат да мача, те бяха замеряни с банани и други предмети, обиждани, така четирима отказаха да играят.

Недоволството сред “червените” ескалира цяла пролет и се засили след загубата на финала на Купата срещу “Левски”, дошла след много слаба игра - без голово положение и удар във вратата. Това е причината феновете да съзират симулативно поведение, за което винят Гриша Ганчев.

Те разкриват, че преди време са водени разговори за смяна на собственика. Намекват за нещо, за което отдавна се говори в публичното пространство - без доказателства засега. Че футболисти бойкотират даден треньор “по нечие нареждане”.

Вчера клубът обяви, че Гриша Ганчев ще отговори на феновете, а въпроси се задават във фейсбук. Явно босът ще бъде записан, а видеото излъчено през следващата седмица.

Пълното изявление на Фенклуб “Сектор Г” можете да видите в линка долу.

Коментари

i l's picture
i l
ivanll

...

Имат си 2 ЦСКА-та, могат да симпатизират на което искат. И аз едно време бях разочарован, и затова вече и въобще не съм фен на ЦСКА. При толкова простотия в българският футбот някак си не разбирам как въобще са останали някакви фенове. То е трудно и неприятно за гледане ...

Мнение

Тая болест "играчите да бойкотират треньора по нечие влияние" е стара колкото нашия футбол! Докато не се даде цялата власт (да управлява играчите и поведението им) на треньора, това грозно действие няма да изчезне. А запалянковците да "си гледат работата"!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.