Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руските законодатели приеха днес законопроект, който премахва възрастовите ограничения за професионалните войници, които се присъединяват към армията, предаде Асошиейтед прес. Агенцията посочва, че това може да бъде начин за руските въоръжени сили да разширят набора на личен състав.

Долната камара на руския парламент прие и на трите четения законопроекта за премахване на възрастовата граница от 40 години за руснаците, които подписват първите си доброволни военни договори.

Председателят на парламентарната комисия по отбрана Андрей Картаполов каза, че мярката ще улесни наемането на хора с „търсени специалности“. Описание на законопроекта на уебсайта на парламента показва, че по-възрастните служители могат да бъдат подходящи за работа с прецизни оръжия или за работа в инженерни или медицински длъжности.

Руските власти заявиха, че само войници доброволци по договор се изпращат да се бият в Украйна, въпреки че те признаха, че някои военнослужещи са били привлечени в бойните действия по погрешка в ранните етапи на войната, отбелязва АП.

Коментари

Да, ще мобилизират и ветераните от Втората световна

Скоро Путлер може да мобилизира и ветераните от Втората световна. Тези до него на парада за 9 май, макар и 90-годишни и отгоре, изглеждаха по-здрави от вожда на орките. Метнал одеалце на коленцата си, подпухнала мутра. Ха дано е вярно за лошата болест. Господ си знае работата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.