Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Организаторите на тенис турнира "София оупън" от ATP 250 потвърдиха седмото му издание в зала "Арена Армеец" - от 25 септември до 2 октомври.

Новината е, че ще има публика - поне такива са намеренията с днешна дата. През 2021 г., когато надпреварата бе на почти същите дати (финалът бе на 3 октомври) залата бе празна заради мерките срещу  COVID-19, а година по-рано имаше лимит за хора по трибуните.

Все още няма листа с дори предварителни заявки, тъй като е рано. Информация за билетите ще бъде публикувана скоро, казват от пресцентъра на турнира.

Двукратен победител и актуален шампион е италианецът Яник Синер, който през м.г. стана първият тенисист, защитил титлата.

Григор Димитров почти сигурно няма да участва - поне с днешна дата няма изгледи за това, тъй като е лоши отношения с БФ по тенис. Или по-скоро хора от щаба му.

"Щастливи сме да обявим официално, че през 2022 г. ще се насладим на седмото поредно издание на "София оупън". В България отново ще пристигнат едни от най-добрите тенисисти в света, които ще се борят за титлата. Най-хубавото е, че прекрасната българска публика ще може отново да се докосне до магията им на живо. Ще бъде голямо удоволствие да приветстваме феновете отново в залата", заяви Кей Годкхинди - турнирен директор.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.