Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Костадин Костадинов успешно привлече внимението отново към себе си през уикенда, като сподели, че е "на семинар по тричане в Бродилово".

Бургаското село е известно с, меко казано, спорния обичай тричане (бесене на кучета, наричано още цирене, церене или кунден).

Ето какво пише Костадинов вчера под постинга си:

"На семинар по тричане в Бродилово.

 Според местните хора не е нужно почти нищо, освен два кола и едно въже, за да се осъществи "процедурата". Веднага се сетих, че за една друга процедура също не е нужно друго, освен два кола и въже. Само че нея ще я прилагаме не на кучета, а на национални предатели.

Има и хаштаг: скоро.

Това предизвика бурни реакции - каквато може би е била целта на т. нар. политик от "Възраждане".

"Да, никакво право нямат да се наричат “Възраждане” - всяка тяхна изява е обида за паметта на възрожденците ни. Нямам идея и защо прокуратурата се прави на нечула, невидяла и неразбрала, докато народен представител гордо пише за тричане и намеква за бесене на национални предатели, при това не за първи път", написа депутатт от ДБ Ивайло Мирчев.

 "Тук не тричаме хора. Тук не плашим опонентите си с бесене и лагери. България не е задунайска губерния и никога няма да бъде", казва още той.

Иначе под поста на Костадинов има 1100 одобрителни реакции, а според всички социологически проучвания при евентуални нови избори сега "Възраждане" ще повиши значително резултата си.

Неотдавна лидерът им говори в коментар във фейсбук, че Белене очаква отново своите обитатели и че у нас е нужна "денацификация".

Коментари

Честито българи.

Вече 12 месеца червения президент РРадев, неговата хунта начело с Кирето Лъжеца ви тричат, всеки ден, всеки час..... харесва ли ви?

Чудя се

защо властите не обръщат внимание на този психопат!? Той очевидно заплашва хора с физическо унищожение!

Аз

пък се чудя как хората не разбират лъжите на Копейкин и му се връзват! Не мога да повярвам, че споделят приказките му, по-скоро става дума за плащане или промити мозъци!

И в двата

случая е трагично и показателно за интелекта на тези хора! Извинения за няколкото версии на моя постинг!

Чудя се

защо властите не обръщат внимание на този психопат!? Той очевидно заплашва хора с физическо унищожение!

Чудя се

защо властите не обръщат внимание на този психопат!? Той очевидно заплашва хора с физическо унищожение!

Свръхчовек

Всяка една власт , всяко едно управление във всяка страна има нужда от лумпени като тоя нещастник Копейкин , за да може мислещите в държавата да се обединяват от идеята да не позволяват такъв боклук да получи власт в бъдеще . Затова го има и Копейкин и Сидеров , колкото по Шумен и противен , толкова по полезен . Иначе феновете му са биологична скрап , матерял за трансплантации , безмислена маса от Съветско месо . Гадно е дори когато ги споменавам

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.