Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Побеснели запалянковци на ЦСКА-София счупиха прозорци на офисите на клуба на стадион "Българска армия". Те нанесоха и други материални щети на вратата и в тунела, от който излизат футболистите. Там е и домакинската съблекалня.

Във фейсбук групи на фенове на "червените" се появи снимка (публикуваната и от нашата медия), чиято автентичност бе потвърдена от привърженици.

Всичко това се случва след загубата от "Левски" на финала за Купата с 0:1. "Червените" играха слабо, безидейно и без хъс, като за всичките 90 минути не създадоха нито една голова възможност и не отправиха точен удар.

Това е причината някои от седящите в сектор А да потърсят сметка на играчи, когато се прибираха в съблекалнята. Имаше такива, които започнаха да блъскат по тунела, в който отборите се прибират в съблекалните. Някои футболисти на "червените" влязоха в разправия със запалянковци, след като малко по-рано отидоха до сектор Г.

Там и днес имаше запомняща се хореография и подкрепа до края, но това бе единственото положително нещо за ЦСКА-София от днешния финал. На терена отборът показа много слаба продукция. Нещо, което личи цяла пролет.

В изминалите седмици запалянковски организации на цесекари публикуваха критични позиции срещу ръководството на клуба. Те обявиха, че снемат доверието си от управата.

Коментари

Червен ли е,

не ми го хвали! Написа ли,"ние винаги ще сме отгоре!" Ти може да си отгоре и пак да ти го вкарат! Пози колкото искаш!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.