Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Известният български илюзионист Астор е починал, съобщи в профила си във Фейсбук Игор Марковски. 

"... за съжаление това не е поредната илюзия на АСТОР... Сбогом, Астор!", написа Марковски.

Антраник Шаварш Арабаджиян, по-известен като Астор, е роден на 18 ноември 1943 г. в град Шумен. Баба му първа окуражава интерес към фокусите. На 12 години организира в кварталния парк детски цирк и първото си представление. Като младеж се премества в София и започва кариерата си на илюзионист.

През годините изнася 16 000 представления. Създава магичен театър "Астор", през 1981 г. е награден със "Златният Оскар" от Международното братство на маговете. През 2008 г. получава наградата „Икар“ на Съюза на артистите в България в категорията „Вариететно изкуство“, за атрактивност и оригиналност на илюзионен номер „Али Баба“.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.