Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Когато фактите говорят, промяната мълчи. Това обяви Бойко Борисов пред симпатизанти в Ловеч.

"Кирил Петков заяви, че цената на природния газ ще бъде по-евтина от тази, която сега купуваме. Само след малко неговият КЕВР излезе със съобщение, че газът поскъпва с 14%. Нека народът да види кой лъже. Когато фактите говорят, и промяната мълчи. Те знаят, че лъжат и крадат. Знаят, че трябва да крадат бързо, защото няма за кога", каза Борисов по адрес на правителството.

И ги обвини, че теглят огромни заеми.

"Следващото правителство, когато дойде, ще трябва от първия ден да им връща борчовете. Ние стартирахме предишния мандат с 6 млрд. под водата, но ние сме яки и ги оправихме за една година… Ако останат на власт до 2025 г., ще ни оставят 50 млрд. борчове", прогнозира лидерът на ГЕРБ.

Според бившия премиер не бива да има избори, докато и последния българин не се е разочаровал от работата на кабинета.

"Ако днес сме ние на власт, на следобедното заседание ще възложа на ПГ на ГЕРБ от утре да върнем тока на старите нива. Ще въведем и таван на другите цени. Токът е изцяло български, никакви войни в момента не са виновни за това, което се случва", заяви още Борисов.

Коментари

Бацо крадецо

Тоз мръсник си мисли, че не са го разбрали, абе тикво крадлива, вземи се скрий, че иначе добро няма да видиш. Баси долния наглец

Пхахаха

Върви при Путин, гнусен простак!

Абсолютен

Простак!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.