Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Парламентът на Хърватия прие закон за въвеждане на еврото в страната от догодина, съобщи агенция Хина, цитирана от БНР.

Противници на мярката предупредиха, че това ще доведе до повишаване на бедността и инфлацията.

117 от общо 151 депутати обаче отхвърлиха тези аргументи с мотива, че с приемането на еврото ще бъдат потиснати лихвите, ще бъде подобрен кредитният рейтинг на Хърватия и ще бъдат създадени условия за повече инвестиции в страната.

За запазване на националната валута гласуваха само 13 депутати. След 1 януари 2023 година куната ще продължи да е в обръщение паралелно с еврото, но само за една година.

Ключови думи

Коментари

Мизерята ходи след полезните идиоти

Тема, по която у нас едностранчиво и през съмнителни "авторитети", като дежурния Ханке, се всява изкуствено противопоставяне. Колко лесно се поддават големи части от българското общество.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.